پنج‌شنبه 8 آذر 1403

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

میراحمدی درخصوص اینکه بحث سلامت انتخابات که همواره مورد تاکید رهبر معظم انقلاب نیز هست، گفت: در موضوع سلامت انتخابات هم حقیقتاً یکی از سالم‌ترین انتخابات‌ها رقم خورد.

محمود واعظی، رئیس دفتر دولت دوازدهم می‌گوید: در یک مفهوم کلی می‌گویند جبهه انقلاب، این هم اسمی است که انتخاب کردند و اصول آن را هم نمی‌دانیم به چه صورت است که خودشان هم بین خودشان دعوا می‌کردند، اگر یک جبهه انقلاب است که اینقدر نباید بین آنها اختلافات ریشه‌ای باشد.

سرلشکر موسوی در پیامی نوشت: پیشکسوتان، اسطوره‌های ارزشمندی از تجربه و دانایی هستند که تکریم و پاسداشت این بزرگواران، عاملی مهم در افزایش انگیزه نیروی فعال و مولد کشور و زمینه‌ساز تربیت بهتر نسل آینده کشور است.

تبلیغات نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری آغاز شد.

وزیر خارجه پیشین کشورمان گفت: در برابر یک جهان فرصت سوزی یک جهان توهم هستیم. ما امروز انتخابی کاملا روشن داریم.

وزیر ارتباطات دولت روحانی در خصوص شایعه پراکنی تندروها علیه پزشکیان هشدار داد.

رییس ستاد انتخابات استان تهران گفت: 87 درصد رأی‌دهندگان با کارت ملی و 13 درصد با شناسنامه رأی خود را به صندوق‌های اخذ رأی در تهران ریختند.

مسعود پزشکیان با کسب یک میلیون و نهصد هزار رأی دیگر می توانست رئیس جمهور آینده ایران شود.

وزیر ارتباطات در دولت روحانی درباره ادامه حضور تندروها در قدرت هشدار داد.

فعال اصلاح طلب در یادداشتی نوشت: در پشت اعلام حمایت محمدباقر قالیباف از سعید جلیلی به نظرم رازی نهفته باشد.

عضو کابینه دولت روحانی در توئیتی نوشت: آنان که به دروغ خود را مطیع ولی فقیه می دانند برخلاف نظر ایشان لجن پراکنی بر ضد دکتر پزشکیان را آغاز کردند.

رییس جمهور آینده را و این که سعید (جلیلی) باشد یا مسعود (پزشکیان) همین آرای خفته تعیین می‌کنند. اگر بیدار شوند و به صحنه بیایند مسعود پزشکیان را با 20 میلیون رای روانه ریاست جمهوری می‌کنند با10 میلیون مرحله اول به اضافه یک میلیون تکنوکراتیک باقر قالیباف و 9 میلیون آرای خاموش.

جناب آقای ضرغامی گفته‌اند: «درس‌های 8 تیر را به فضل الهی مرور خواهیم کرد / بنای تاریخی روحانیت در کشور نیاز به مرمت دارد، جای مطهری خالی است». پاسخ این است: نمی‌توانید.

اکنون که پزشکیان و جلیلی به مرحله دوم رفته‌اند شرایط رقابت قدری متفاوت شده است. رقابت دو نامزد همواره برای رای‌دهنده جذاب‌تر است و نامزدها فرصت بیشتری برای رساندن پیام خود دارند.

بیانیه قالیباف ساعاتی بعد از شکست در انتخابات 8 تیر و حمایت از کاندیدای جبهه انقلاب را می‌توان بیانیه‌ای جهت از سر باز کردن فشارها برای حمایت از جلیلی دانست، بیانیه ای که تفاوت هایی آشکاری با بیانیه حمایتی او از ابراهیم رئیسی در سال 96 دارد.

کیهان به انتقادات از قالیباف بعد از حمایت از جلیلی واکنش تندی نشان داده است.