سیاسی وبگاه خبر آنلاین
سیاسی وبگاه خبر آنلاین
فرمانده نیروی قدس سپاه گفت: امروز در آستانه انتخاب رییسجمهور هستید و میخواهید کسی را انتخاب کنید که در استمرار راه شهید رییسی حرکت داشته باشد، توجه داشته باشید آن کسی که شهید رییسی و شهید امیرعبدالهیان را بزرگ کرد، معیارهایی است که باید در انتخابهایمان به آنها توجه کنیم.
محمدباقر قالیباف با انتشار توئیتی به کناره گیری دو تن از کاندیداهای اصولگرا واکنش نشان داد.
این بیانیه افزود: امروز در عرصه در سیاسی، داخلی و خارجی بیش از هر زمان دیگری حضور حداکثری عمومی پای صندوقهای رای میتواند ثبات و امنیت نظام اسلامی را در مواجهه با دشمنان این مردم صبور و مقاوم و تعامل قویتر با دوستان معنا بخشیده و موجبان سربلندی ایرانیان در اقصی نقاط عالم را پدید آورد.
محسن رضایی به انصراف علیرضا زاکانی از انتخابات ریاست جمهوری واکنش نشان داد.
طحان نظیف با بیان اینکه ناظران شورای نگهبان در همه شعبه اخذ رای حضور خواهند داشت، گفت: همچنین نمایندگان نامزدها در شعب اخذ رای وزارت کشور و ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات حضور دارند. در کنار اینها نیز مردم نیز میتوانند در صورت هر تخلفی گزارشات خود را برای ما ارسال کنند.
زاکانی ضمن انصراف از انتخابات ریاست جمهوری نوشت: اکنون و پس از پایان زمان تبلیغات رسمی و قانونی بر من مسجل شده است بنابر مصلحت و حکمت الهی، ویژگی چهارم در برادران دیگری از جبهه انقلاب متجلی است و این بار سنگین از دوش من برداشته شده و به شرط نیت خالص، اجر چهارسال خدمتگزاری نصیبم خواهد شد.
زاکانی درحالی انصراف داد که پیش از این چندین بار تاکید داشت که تا آخر می ماند.
سخنگوی ستاد انتخابات کشور اعلام کرد: مهلت تبلیغات نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری ساعت 8 صبح امروز - هفتم تیرماه - به پایان رسیده است و هرگونه تبلیغات ممنوع است.
سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی با انتشار بیانیهای درباره انصراف خود از کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری گفت: در پاسخ به درخواست مکتوب شورای عالی اجماع نیروهای انقلاب و برخی از علمای اعلام و دلسوزان، انصراف خود را از نامزدی چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری اعلام میدارم.
ستاد انتخابات کشور با انتشار اطلاعیه شماره 7 اعلام کرد: آقای سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی نامزد انتخابات ریاست جمهوری انصراف خود را به وزارت کشور اعلام نموده است.
مشارکت یک نوع رفتاراست که در هر جایی معنای خاص خود را پیدا میکند. مشارکت میتواند در یک نظام اسلامی، لیبرالی یا سوسیالیستی باشد. نوع و معنای مشارکت بستگی به مبانی فکری، اعتقادی و انسان شناسی هر نظام دارد. اما در همه جا فلسفه مشارکت انتخاب سرنوشت یک ملت و تبلور سرمایه اجتماعی و پشتوانه اقتدار ملی است.
بر همه واجدین شرایط لازم است با شرکت پر شور در انتخابات، وظیفه شرعی و اجتماعی خود را در تعیین سرنوشت و آینده جامعه ادا کنند.
چهارمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در 25 مرداد 1364 برگزار شد و آیت الله سیدعلی خامنهای برای دومین دوره به عنوان رئیس جمهور انتخاب شد.
انتخابات ریاستجمهوری نهم در دو مرحله و در تاریخ 27 خرداد و 3 تیر سال 1384 برگزار و محمود احمدینژاد به عنوان رئیسجمهور انتخاب شد.
اگر نامزدها در مرحله اول اکثریت مطلق آرا را بدست نیاورند، انتخابات به مرحله دوم می رود و دو نفری که بیشترین آرا را بدست آوردند، به مرحله دوم می روند.
بر اساس ماده 72 همین قانون، «هرگونه آگهی و آثار تبلیغاتی باید قبل از شروع اخذ رأی از محل شعبه ثبت نام و اخذ رأی توسط اعضاء شعبه محو گردد.»