جمعه 5 تیر 1405

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

دولت چهاردهم برخلاف همه دولت‌های پیشین، سعی کرده است مسئولیت کارهای گذشته را مستقیماً بر عهده بگیرد و از تبدیل شدن به سکویی برای منازعات سیاسی جناحی اجتناب کند.

روزنامه کیهان به بهانه تهطیلی های ناشی از ناترازی انرژی به سخنگوی دولت حمله کرد.

برنامه گفت‌وگومحور ماجرای جنگ که با اجرای جواد موگویی دو قسمت از آن پخش شده بود، به طور کامل تعطیل شد. قسمت اول این برنامه روی آنتن شبکه سه سیما رفت و قسمت دوم آن از سوی صداوسیما اجازه پخش نگرفت.

«اسماعیل سقاب اصفهانی» دبیر ستاد تحول دولت در یک برنامه ای تلویزیونی اظهار داشت: اگر آقای رئیسی را الان می‌دیدم به ایشان می‌گفتم که غلط کردم!

تصویری مربوط به سال 66 منتشر شده که در آن دو سردار شهید شده در جنگ 12 روزه اسرائیل و ایران در حال کار بر روی یک موشک ایرانی هستند.

ویدئویی در فضای مجازی منتشر شده که در آن مانور تمرینی بازداشت ترامپ را برگزار شده است.

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی اقدام دولت در پس گرفتن لایحه فضای مجازی را نشانه شجاعت، اصلاح‌پذیری و وفاداری دولت به پیمان خود با مردم دانست و گفت: این تصمیم، هم واکنشی به صدای مردم بود و هم اعترافی به یک اشتباه مدیریتی که با اصلاح آن، امید در جامعه تقویت می‌شود.

دبیرکل جمعیت فدائیان اسلام گفت: انقلاب اسلامی ایران جزو محدود انقلاب‌های بزرگ تاریخ است که کمترین خونریزی را داشته است. تعداد اعدامی‌ها یا شهدای انقلاب اسلامی ایران در قیاس با تعداد کشته‌های انقلاب کبیر فرانسه، انقلاب اکتبر 1917 روسیه و انقلاب کوبا و سایر انقلاب‌ها به مراتب کمتر است. امروز نیز جمعیت 90 میلیون نفری ایران حول رهبری پای نظام و انقلاب ایستاده‌اند، اتفاقی که در جنگ 12 روزه...

فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: ممکن است بگویند هر کدام که هزینه‌اش کمتر و فایده‌اش بیشتر باشد. این پاسخ، کلی و بی‌ارزش است چرا که تا کنون باید دستگاه‌های مختلف به هزینه‌ها و فایده‌های هریک از دو گزینه، اشراف پیدا کرده باشند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه قرآن کتاب هدایت همه انسان‌هاست، گفت: خداوند گاهی برای رسیدن به اهداف بزرگ صبر و مهلت می‌دهد. مثل داستان حضرت نوح که سال‌ها دعوت کرد و وقتی دید امت به راه نمی‌آید، عذاب نازل کرد. صبر در مسیر خداوند یک آزمون است. حتی ظالمان و فرعونیان عالم، تحت اراده خدا هستند و کارهایشان به اذن اوست. خداوند طرح گسترده‌ای دارد که دشمنان مهلت دارند ولی روزی نابود خواهند...

یوسف پزشکیان نوشت: عبور این لایحه از پدافند چند لایه دولت، معنایش لزوم بازنگری در عملکرد و کارایی هرکدام از اجزای این سیستم است.

امام جمعه اراک در خطبه‌های نماز جمعه، با اشاره به تجاوزات رژیم صهیونیستی، بر لزوم پیگیری حقوقی و دریافت خسارت از این رژیم در مجامع بین‌المللی تأکید کرد.

امام جمعه موقت آرادان ضمن انتقاد شدید از دولت برای پس گرفتن لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع، بر لزوم عمل به دستورات ولی فقیه برای رسیدن به عزت جامعه تأکید کرد.

سخنگوی دولتگفت: پیشنهاد تعطیلی سراسری در مردادماه با هدف صرفه‌جویی در مصرف آب و برق مطرح شد، اما پس از بررسی گزارش وزارت نیرو، مشخص شد که این صرفه‌جویی در حدی نیست که تعطیلی عمومی را توجیه کند، بنابراین، برنامه‌ای برای تعطیلی کشور وجود ندارد و فعالیت ادارات به‌صورت عادی ادامه خواهد یافت.

محمد مهاجری در یادداشتی توییتری نوشت: آقای یوسف‌پزشکیان نوشته که لایحه مقابله با انتشار اخبارغیرواقعی در فضای‌مجازی را شورایعالی‌فضای‌مجازی تهیه کرده‌بوده‌است. آقای ضرغامی که عضو این شوراست اعلام بی‌خبری کرده.

خبرگزاری فارس گزارش داده است که با نهایی‌شدن تغییرات ساختاری در شورای عالی امنیت ملی، منابع آگاه از ایجاد «شورای دفاع» خبر می‌دهند؛ شورایی جدید با مأموریت‌های راهبردی در حوزه سیاست‌های دفاعی کشور که ساختار آن به‌زودی نهایی خواهد شد.