یک‌شنبه 26 مرداد 1404

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

یک نماینده مجلس خطاب به دولتمردان گفت: ما نمایندگان مجلس شورای اسلامی از شما انتظار داریم در مجامع بین‌المللی از حق مشروع مردم مظلوم و بی‌دفای غزه و لبنان که اینگونه توسط رژیم سفاک صهیونیستی و آمریکایی‌ها قتل عام می‌شود دفاع کنید.

جلیل محبی درباره جانشین سیدحسن نصرالله نوشت: او چهارسال از سید کوچکتر و در دروس دینی مبرز و از لحاظ نظامی کاملا آموزش دیده است.

در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی نمایندگان مجلس در تذکراتی جداگانه خواستار انتقام از رژیم صهیونیستی به خاطر جنایات در لبنان و غزه و شهادت سیدحسن نصرالله شدند.

مهدی کروبی در پیامی نوشت: حزب‌الله و رهبر فقید آن بر أساس آموزه‌های قرانی به حمایت از ملت مظلوم فلسطین برخاستند و در این مسیر آماده پرداخت هر هزینه‌ای بودند. شهادت در راه خدا بالاترین درجه از ایثار و جان‌فشانی‌ست و برای مبارزی همچون سیدحسن شهادت آرزویی دیرینه در جهت وصال به ساحت نورانی معبود است.

نماینده تهران در مجلس مدعی شد اگر جلیلی رئیس جمهوری می شد اسرائیل جرات این کارها را نداشت.

معاون راهبردی رئیس جمهور گفت: واکنش ایران در زمان مناسب و به انتخاب ایران در برابر جنایت‌های رژیم صهیونیستی انجام می‌شود و در سطح رهبری و عالی حکومت در این ارتباط تصمیم‌گیری می‌شود.

نماینده مردم خرم آباد در مجلس شورای اسلامی گفت: طبق گزارش‌هایی که وزیر ارتباطات ارائه داده، شورای عالی فضای مجازی جلسات متعددی برای تجدید نظر در فیلترینگ برگزار کرده است و امیدواریم به زودی شاهد رفع فیلترینگ باشیم.

فرمانده نیروی قدس سپاه در دفتر حزب الله لبنان در تهران حضور یافت.

محمد مهاجری خطاب به وزیر ارتباطات نوشت: بنا به شنیده ها وزارتخانه شما هنوز توسط اخوی گرامی وزیر قطع ارتباطات دولت سیزدهم راهبری می شود.

معاون راهبردی رئیس جمهور با مسئول دفتر حزب الله لبنان دیدار و گفتگو کرد.

تعدادی از نمایندگان مجلس در تذکرات جداگانه‌ای با تسلیت شهادت سید حسن نصرالله تاکید کردند که حزب‌الله قوی‌تر از گذشته به راهش ادامه خواهد داد.

فعال اصلاح طلب در توئیتی از اسم نیاوردن سیدمحمد خاتمی در صدا و سیما انتقاد کرد.

آیت‌الله جعفری اراکی از اساتید حوزه و قدیمی‌ترین شاگرد امام خمینی (ره) دار فانی را وداع گفت.

یاسر جبرائیلی در توئیتی نوشت: هر هواپیمایی که مقصدش رژیم صهیونیستی است، باید یک هدف برای سرنگونی باشد.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: مطالعات دقیقی در مورد پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی صورت گرفته است و به زودی شاهد این وعده صادق خواهیم بود.

نماینده ادوار مجلس با انتقاد از نگرفتن انتقام اسماعیل هنیه، نوشت: این باعث شد رژیم صهیونی جرأت پیدا کند که سیدحسن نصرالله را هم ترور کند.