چهارشنبه 26 شهریور 1404

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

مهر نوشت: تام کروز برای ساخت فیلم بعدی‌اش احتمال دارد واقعا راهی فضا شود.

اعضای گروه داوری همایش ملی تئاتر نوجوان جهت انتخاب مقالات برگزیده معرفی شدند.

ایسنا به نقل از ورایتی نوشت: دومین محاکمه «هروی واینستین» این هفته در دادگاه لس آنجلس برگزار می شود، پرونده ای که به نظر می رسد از اولین محاکمه او در نیویورک، پیچیده تر و گسترده تر باشد.

ایرنا نوشت: «خوش شانس‌ترین دختر زنده» از تازه‌های نتفلیکس است که روز جمعه منتشر شد؛ فیلمی بر اساس رمان پرفروش نیویورک تایمز که جسیکا نول به عنوان نخستین اثر خود آن را در سال 2015 نوشت.

ایسنا نوشت: مشکل پاسپورت همایون شجریان که پیشتر اعلام شده بود از سوی مراجع ذی صلاح توقیف شده، برطرف شد.

ایسنا نوشت: یکی از نقاشی‌های مشهورترین دوره‌های فعالیت پیت موندریان ممکن است در یک حراجی به قیمت بیش از 50 میلیون دلار به فروش برسد.

محمدرضا اژدری آهنگساز ایرانی با آهنگ بی‌کلامِ «نیل» به مرحله نهایی مسابقه Hollywood music award 2022 راه یافت.

هم‌میهن نوشت: شهاب حسینی هم در لیست ممنوع‌الخروج‌ها قرار گرفت.

یکی از افرادی که در کنسرت «داریوش اقبالی» ادعای بمب گذاری در سالن را مطرح کرده بود توسط پلیس دستگیر شد./ خبرفوری

ایسنا نوشت: جام جهانی امسال قطعا صدای بهرام شفیع را دیگر نمی‌شنویم تا با آن لحن خاص و تکیه‌کلام‌های منحصر به فردش مسابقات فوتبال را برایمان گزارش کند؛ هرچند او مدت‌ها قبل از مرگ از فضای گزارشگری فوتبال فاصله گرفته بود و دهه‌ی پایانی عمر را صرفا وقف حضور مقابل دوربین «ورزش و مردم» کرد.

ایسنا نوشت: رضا فیاضی، هنرمند پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون در عین حالی که اعتراض و بازگو کردن مطالبات مردمی را امری طبیعی و به حق می‌داند، بر حفظ تمامیت ارضی کشور نیز تاکید دارد.

همایون شجریان با انتشار پستی در اینستاگرامش برای پدرش محمدرضا شجریان، ابراز دلتنگی کرد.

روزنامه کیهان، از مطلب روزنامه آفتاب یزد علیه سلبریتی ها استقبال کرد و نوشت: چقدر زننده است که انسان پشت به مردم خود و آرمان‌های آنها کند و به سوی کسانی برود که شاید جایگاهی بین آنها پیدا کند.

روزنامه ایران نوشت: در تحلیل فتنه شهریور گفته می شودکه حاکمیت، مرجعیت جوانان دهه هشتادی را از دست داده است که اینطور علیه او شوریده‌اند.

تحلیل ناآرامی ها و آشوبهای اخیر از موضوعات اصلی است که مطبوعات امروز را نیز به خود مشغول کرده است.

تسنیم نوشت: در خبرها آمد که پاسپورت همایون شجریان و خانم سحر دولتشاهی امروز در هنگام ورود به ایران ضبط شده است. خبری که پیش از این درباره علی دایی و مهران مدیری هم رسانه‌ای شده بود.