پنج‌شنبه 27 شهریور 1404

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

نمایشنامه‌خوانی «چُلاقِ آینیشمان» نوشته‌ی مارتین مک‌دونا در خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود.

غلامعلی حداد عادل گفت: در کتاب «به صحرا شدم عشق باریده بود» حرفم این بود که راهپیمایی اربعین، یک بُعد و یک ضلع از اضلاع انقلاب اسلامی است. جوهر، روح و جان این راهپیمایی نتیجه تحولی است که نه‌تنها در ایران، بلکه در همه‌جا به برکت انقلاب اسلامی اتفاق افتاده و این تحول، زنده شدن مذهب و فعال شدن دین در عرصه سیاست با الهام از نهضت حسینی است.

مهر نوشت: ترکیه با فیلمی با عنوان «کر» به اسکار 2023 می‌رود و کاستاریکا، آلبانی و اوگاندا هم فیلم منتخبشان را معرفی کردند.

پنجمین هفته ازسلسله نشست‌های تخصصی زیبایی‌شناسی حماسه واقعه کربلا به روایت گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران، سه شنبه 22 شهریورماه در این موزه برگزار می شود.

تعطیلی سینماها به مناسبت اربعین حسینی از روز جمعه 25 شهریورماه آغاز می‌شود.

ایبنا نوشت: کتاب «عادت و تاریخ فلسفه» که به تازگی از سوی انتشارات راتلج منتشر شده است، به بررسی دیدگاه‌های موجود در زمینه مساله «عادت» در فلسفه، از مباحث کلاسیک گرفته تا دیدگاه‌های نوین می‌پردازد.

راسم نخستین سالگرد رحلت علامه حسن زاده آملی «علامه ذوالفنون» روز سه شنبه 29 شهریورماه در مرکز همایش‌های بین المللی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برگزار می‌شود

موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران از راه‌اندازی مجله‌ای با نام «فلسفه و علوم انسانی» در آینده نزدیک خبر داد.

موسیقی هیچ‌گاه از یاد نمی‌رود؛ با گذشت سال‌ها نیز در گوشه‌ای از خاطرات ما، ماندگار خواهد شد. اگر آهنگسازان نبودند بی‌شک چنین نمی‌شد. رونمایی از نسخه صوتی کتاب «بچه‌های قالی‌باف‌خانه» بهانه‌ای شد تا با پیروز ارجمند، موسیقی‌شناس قومی و آهنگساز مطرح کشور گفتگویی داشته باشیم.

مهر نوشت: بعد از حرف و حدیث‌های بسیار درباره بودجه ساخت فیلم سینمایی «برادران لیلا»، درج مبلغ 5 میلیون دلاری در سایت آی‌ام‌دی‌بی ابهامات تازه‌ای را درباره این پروژه به وجود آورده است.

انیمیشن «سمپاش» به کارگردانی فرنوش عابدی و از تولیدات کانون پرورش فکری برنده دو جایزه از جشنواره فیلم علمی و تخیلی انگلستان «Wild Indie» شد.

فیلم کوتاه «voice» به نویسندگی و کارگردانی علی عبداللهی و تهیه‌کنندگی حامد قریب به جشنواره اتوپیای آمریکا و جشنواره سانداسکرین ایتالیا راه پیدا کرد.

نادر سلیمانی بازیگر به جمع بازیگران سریال «عشق کوفی» اضافه شد.

مزدک میررمضانی، مدیر بخش بین‌الملل و عضو شورای سیاستگذاری دومین جشنواره «زمین» اعلام کرد تماشای بیش از 1000 فیلم از بیش از 80 کشور در زمان کوتاه، چالشی واقعی است و میزان آگاهی‌بخشی و تاثیرگذاری، ارزش هنری و محتوای مرتبط و عمیق، معیارهای انتخاب آثار هستند.

مستند «شیرینِ عالم» به کارگردانی ماریا ماوتی درباره یک زوج افغانستانی است که 17 سال فرزند نداشتند اما حضورشان در ایران رقم‌زننده اتفاقات شیرینی برایشان می‌شود.

انیمیشن سینمایی «لوپتو» به دهمین جشنواره یونیورسال کیدز استانبول راه یافت.