پنج‌شنبه 27 شهریور 1404

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

ایسنا نوشت: آرین وزیر دفتری در گفتگو با ورایتی درباره چگونگی آغاز سینما، تاثیرات سینمایی‌اش و ساخت اولین فیلم بلندش «بی رویا» صحبت کرده است.

ایلنا نوشت: «6 تئاتر کودک و نوجوان پایان هفته در مرکز تئاتر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، تالار هنر، پردیس تئاتر شهرزاد و سالن نقطه عطف جم سنتر برای مخاطبان کودک و نوجوان در تهران روی صحنه می‌روند.»

ایسنا به نقل از گاردین نوشت: «فهرست جدید نامزدهای نهایی جایزه ادبی «بوکر» درحالی اعلام شد که رکورد مسن‌ترین نویسنده‌ای که تاکنون در این فهرست قرار گرفته است، شکسته شد.»

ایسنا نوشت: پانته‌آ بهرام و مجید رحمتی با نمایش «اتاق محترم» به کارگردانی محمد رحمانیان و تهیه‌کنندگی امیرحسین نفر از یکشنبه 20 شهریور روی صحنه‌ی پردیس تئاتر شهرزاد می‌روند.

فریدون فرهودی معتقد است در حال حاضر تب خبرنگاری یقه سریال‌ها را گرفته، چون فکر می‌کنند یا جامعه به آن نیاز دارد، یا خبرنگارها در آن بازه زمانی خیلی مهم هستند، یا به آن‌ها زیاد ظلم شده و شرایط خیلی بدی دارند. این‌ها موج‌های سینمایی هستند و مطمئن باشید تا چند ماه دیگر هیچ اثری از خبرنگاران در فیلم‌ها و سریال‌ها به چشم نمی‌آید.

ایسنا نوشت: پیتر استراب نویسنده مشهور رمان‌های ژانر وحشت درگذشت.

فیلم «دِرب» هادی محقق به عنوان فیلم افتتاحیه بیست و هفتمین دوره جشنواره فیلم بوسان انتخاب شد.

آیین نکوداشت رضا ژیان بازیگر فقید تئاتر، سینما و تلویزیون روز شنبه نوزدهم شهریور ماه به بهانه هفتاد و سومین زادروز این هنرمند ارزنده کشورمان توسط تعدادی از هنرمندان با همکاری مجموعه تئاتر شهر برگزار می شود.

ایرنا نوشت: ««بلوند - Blonde» به کارگردانی «اندرو دامینیک - Andrew Dominik» استرالیایی که برداشتی تخیلی از زندگی «مریلین مونرو - Marilyn Monroe» است، با بازی یک بازیگر کوبایی - اسپانیایی در هفتاد و نهمین جشنواره فیلم ونیز اکران می‌شود.»

ایلنا نوشت: «کاوه قهرمان معتقد است هر چقدر میزان سخت‌گیری‌ها برای فیلمسازان بیشتر شود، سینمای زیرزمینی بیش از پیش رونق می‌گیرد.»

کارگردان مستند «طاهر» با تقدیم فیلم به مردم شهر همدان تاکید کرد: فیلم جستجویی برای کشف شخصیت باباطاهر است.

مهر نوشت: «دبیر هنری فستیوال موسیقی نواحی ایران (آینه دار) درباره برخی از مسائل مطرح شده پیرامون برگزاری یا عدم برپایی این رویداد موسیقایی در حوزه موسیقی اقوام ایران توضیحاتی را ارائه داد.»

ایسنا نوشت: «در تمام طول تمرین، رضا کیانیان دلشوره لیلی رشیدی را داشت. حق هم داشت برای لیلی رشیدی تجربه سختی بود؛ بازی در نمایشی که خودش در زندگی شخصی و واقعی، سختی‌های آن را چشیده بود. او بارها سر تمرین نمایش بی‌قرار می‌شد، روزهای زیادی به گریه می‌افتاد ولی در نهایت می‌دانست باید خود را پیدا کند.»

حاشیه های پیرامون وزیران راه و جهاد، ابلاغ عملی طرح صیانت از سوی شورای عالی فضای مجازی، بازگشت کی روش و... از تیترهای مطبوعات امروز است.

جاستین بیبر ستاره پاپ که پیش از این هم برنامه‌های خودش را به دلیل ابتلا به سندرم رمزی هانت لغو کرده بود. در اینستاگرام نوشت:«باید سلامتی خودم را در اولویت قرار دهم»

نمایش «اقامت اجباری» به کارگردانی آناهیتا زینی‌وند به روی صحنه می‌رود.