شنبه 22 شهریور 1404

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

فیلم «ماده» ساخته کورالی فارگیت، با بازی خیره‌کننده دمی مور و مارگارت کوالی، روایت هولناک و گروتسکی از زنی است که در جست‌وجوی جوانی، خود را دوپاره می‌کند. این فیلم بی‌رحمانه و جسور، پرده از چهره واقعی فرهنگ سلبریتی، وسواس جمعی به زیبایی، و طرد خشونت‌آمیز زنان مسن برمی‌دارد. فارگیت نه‌تنها فیلمی تکان‌دهنده ساخته، بلکه یک تصفیه‌حساب تمام‌عیار با نظامی ارائه داده که زنان را وادار می‌کند...

چهاردهمین دوره از مجموعه کنسرت‌های «چند شب» در قالب پروژه «چند شب موسیقی ایرانی» طی روزهای نوزدهم تا بیست و یکم خرداد در تالار رودکی تهران پیش روی مخاطبان قرار می‌گیرد.

هوشمند هنرکار که این روزها نمایش کارگاهی «به علی گفت مادرش روزی» را براساس اشعار فروغ فرخزاد و مهدی اخوان ثالث روی صحنه دارد می‌گوید این اشعار با توجه به توانمندی و علاقه هنرجویان نوجوان کارگاه انتخاب و تبدیل به کار اجرایی شدند.

هوشنگ مرادی کرمانی به علت ناراحتی قلبی در بیمارستان بستری است.

کریستین بیل بار دیگر با تغییر ظاهری خیره‌کننده برای یک نقش سینمایی، طرفدارانش را شگفت‌زده کرد.

نشست خبری هفته فرهنگی روسیه در ایران با حضور حسین دیوسالار، معاون توسعه همکاری‌های علمی و فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، و الکسی ددوف، سفیر فدراسیون روسیه در تهران، برگزار شد.

پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران با تجلیل از سه چهره مطرح سینما و داوری آثار سه سال اخیر، در 13 بخش و با معرفی 10 نامزد در هر بخش برگزار می‌شود.

مستند «ژن هاژ» به نویسندگی، تهیه‌کنندگی و کارگردانی علیرضا جمالی اخوان تیرماه امسال در چهاردهمین جشنواره «تراک سینماتوگرافیک» روی پرده می‌رود.

در جریان جشنواره فیلم ترایبکا 2025، دو چهره افسانه‌ای سینمای آمریکا، مارتین اسکورسیزی و رابرت دنیرو، بار دیگر کنار هم قرار گرفتند تا سی‌امین سالگرد فیلم «کازینو» را جشن بگیرند.

شب رونمایی از کتاب‌های «برگ و بار» و «گوهر معنا» آثار استاد محمدعلی موحد از سلسله شب‌های مجله بخارا 19 خراداماه برگزار می شود.

پنج فیلم از سینمای روسیه در قالب برنامه «هفته فرهنگی روسیه در ایران» در سالن شماره 8 باغ کتاب تهران به نمایش درمی‌آید.

شمس لنگرودی می‌گوید: علت اینکه شعر عاشقانه طرفدار دارد این است که در خلوت‌ترین لحظات با آدم همدلی می‌کند. برانگیختن همدلی است که باعث می‌شود آدمی به آن پناه ببرد.

بخش تجسمی رویداد هفته فرهنگی روسیه، از بیستم تا بیست‌وپنجم خردادماه 1404، در فرهنگسرای نیاوران برگزار می‌شود.

«دلکوک» ویژه فصل بهار، از سه‌شنبه 20 خرداد 1404 به مدت ده شب در خانه هنرمندان ایران میزبان علاقمندان موسیقی خواهد بود.

پوستر فیلم سینمایی «لاک‌پشت و حلزون» ساخته رضا حماسی در آستانه اکران عمومی رونمایی شد.

نمایش «فالش» با بازی و کارگردانی سام کبودوند در شیراز روی صحنه می‌رود.