چهارشنبه 24 بهمن 1403

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

ایرنا نوشت: علی رهبری آهنگساز و رهبر بین‌المللی ارکستر در هانچو چین کنسرت «صدای با شکوه» با اجرای آثار لودویگ فان بتهوون آهنگساز برجسته آلمانی را رهبری خواهد کرد.

مکث، درنگی در هشتاد کتاب عنوان کتابی است به قلم حسین انتظامی شامل مجموعه‌ای از متفاوت ترین یادداشت‌های وی درباره کتاب. نشر نیستان چاپ دوم این کتاب را در 256 صفحه رقعی وارد بازار کتاب کرد.

ایرنا نوشت: احمد سلگی، فیلمنامه‌نویس «حیثیت گمشده» گفت: درام سریال با یک رخداد بزرگ شروع می‌شود و مسیری که شخصیت اصلی طی می‌کند با یک ساختار حلزونی دور یک سوال می‌چرخد و پاسخش کامل و کامل‌تر می‌شود. می‌توان گفت به نوعی «حیثیت گمشده» روایت خودشناسی و پیدا کردن خود است.

روز گذشته نشست خبری مدیران باشگاه فیلم سوره به مناسبت نهمین سالگرد تاسیس این مرکز برگزار شد و این مدیران، پاسخگوی سوالات خبرنگاران و روزنامه‌نگاران تخصصی سینما بودند.

مبلغ نوشت: نام و تصویر مظلوم ترین شهدای ایران در حمله متجاوزین روس و انگلیس به خاک ایران در شهریور سال 1320 که به اشغال ایران انجامید.

مهر نوشت: یوسفعلی میرشکاک گفت: گرشاسب‌نامه پس از شاهنامه مهمترین متن حماسی ماست و در جای خود اهمیت بسزایی دارد. همچنین بهمن‌نامه ایرانشاه ابن ابی الخیر و حماسه‌های دیگر.

مهر نوشت: آدام درایور، کالب لندری جونز، جسیکا چستین، مدس میکلسن از جمله بازیگرانی هستند که با وجود اعتصاب انجمن بازیگران، در جشنواره فیلم ونیز 2023 حضور خواهند داشت.

مبلغ نوشت: عضو مجلس خبرگان رهبری ضمن برشمردن مولفه های اربعین گفت: درست است که اربعین در درون مذهب شیعه رخ می دهد اما فراتر از آن یک نگاه اسلامی و امت محور دارد که می تواند از عاشورای امت محور جدا شود. فراتر از آن می باید یک نگاه انسانی به آن داشت چون امام حسین (ع) انسانی عمل می کرد و شعارهای او انسانی بود و با نگاه به اصول انسانی حرکت و این اصول را برجسته می کرد.

عصر ایران نوشت: چند روز قبل نسخه قاچاق فیلم توقیفی ارادتمند؛ نازنین بهاره تینا در فضای مجازی و کانال‌های تلگرامی منتشر شد و آخرین برگه از این فیلم پرحاشیه عبدالرضا کاهانی رقم خورد.

جمهوری اسلامی با انتقاد از عملکرد رسانه ملی نوشت: شرط استمرار تأثیرگذاری صدا و سیما اینست که مردم به این رسانه اعتماد داشته باشند. اعتماد مردم را از دو طریق می‌توان به دست آورد؛ یکی صداقت در ارائه اخبار و گزارش‌ها و دیگری بالا بردن محتوای برنامه‌ها.

اظهارات رئیسی در باره وعده های مسکن، تردید در باره موقثیت بریکس، خاشیه های اخراج اساتید و... از موضوعات امروز مطبوعات است.

خبر فوری نوشت: شاید هیچکس فکرش را هم نمی‌کرد که روزی صداوسیما که این روزها خود را انقلابی می داند با ساخت سریال سفارشی بازپرس، خیلی علنی «فساد سیستماتیک» در جمهوری اسلامی را تایید کند.

«مبلغ» نوشت: کتاب «فمینیسم زیر سایه نئولیبرالیسم» ترجمه و تالیف سیمین کاظمی، به سرنوشت فمینیسم در شرایط سیطره نئولیبرالیسم می‌پردازد و توضیح می‌دهد که با گسترش نئولیبرالیسم چه بر سر فمینیسم و آرمان‌هایش آمد و چگونه عقلانیت نئولیبرال قدرت مخالفت فمینیسم را تحلیل برده است. این واقعیت را برملا می‌کند که نئولیبرالیسم شعارهای موج دوم فمینیسم را ربود و مفاهیم فمینیستی مانند «انتخاب» و «عاملیت»...

موضوع نظارت سازمان صداوسیما به شبکه نمایش خانگی کماکان بحثی داغ و پر مناقشه‌ای است، سازمان صداوسیما به ریاست پیمان جبلی تمام همتش را جمع کرده تا دستگاه نظارتی‌اش یعنی ساترا، سیطره کامل بر گستره شبکه نمایش خانگی داشته باشد.

مبلغ نوشت: نشست تخصصی نقد و بررسی کتاب «مسیحیان و روزگار جدید» با حضور نویسنده کتاب حجت‌الاسلام والمسلمین محمد مسجدجامعی، علی‌اکبر ضیایی، رئیس و جمعی از مدیران و کارشناسان مرکز گفت‌وگوی ادیان و فرهنگ‌ها و مراکز مختلف سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد.

نمایش آئینی شهادت حضرت علی اکبر (ع) تعزیه (اشبه الناس)، با هدف آشنایی نسل جوان با ایثار و شجاعت و رشادت های حضرت علی اکبر (ع) و یاران با وفای امام حسین در واقعه عاشورا، در بام تهران (توچال) اجرا و روایت شد.