چهارشنبه 19 شهریور 1404

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

مبلغ نوشت: برخلاف برخی از تصورات که از ماه رمضان وجود دارد رمضان در سنت اسلامی، ماهی شاد و در عین حال معنوی است.

اعتمادآنلاین نوشت: حمیدرضا علیمی، مداح و ذاکر اهل بیت (ع) در توئیتر خود اطلاع داد که به او گفته‌اند اجازه روضه‌خوانی در استان اصفهان را ندارد.

تسنیم نوشت: سیدمحمدحسین هاشمی گلپایگانی، تهیه‌کننده «محفل» می‌گوید این برنامه تلنت نیست و به داورهایشان داور نمی‌گویند. او می‌افزاید: «این‌ها میزبان‌اند. ما 5 میزبان داریم که از افراد دعوت می‌کنند تا قرآن بخوانند و حال‌مان با قرآن خوش است.»

از احکام مربوط به روزه‌داری ماه مبارک رمضان، حکم تزریق آمپول و سرم در شرایط روزه است.

فارس نوشت: رییس کمیته فرهنگی ستاد هماهنگی خدمات سفر شهر اصفهان از برگزاری جشن فرا رسیدن ماه رمضان با حضور و اجرای زنده سالار عقیلی و مجید اخشابی در اصفهان خبر داد. این برنامه امروز جمعه چهارم فروردین ساعت 19 در میدان امام خمینی (ره) برگزار می شود.

ویژه‌برنامه «جشن رمضان» با اجرای فریبا باقری و هومن ستوده در ماه رمضان هر شب ساعت 21 روی آنتن شبکه پنج می‌رود.

برنا نوشت: قبل از رسیدن فرزندان‌تان به سن تکلیف با همراهی آن‌ها برای گرفتن روزه کله گنجشکی، شوق‌شان برای روزه‌داری را بیشتر کنید.

ایرنا نوشت: نیما جاویدی کارگردان «آکتور» که به همراه مجید مطلبی تهیه‌کننده این مجموعه در بخش رقابتی جشنواره «سریزمانیا» در فرانسه حضور دارند در گفت‌وگو با ورایتی گفته است امکان دارد داستان «آکتور» کمی اغراق‌آمیزتر از دیگر داستان‌ها باشد اما در حقیقت، همه روی این سیاره نقش بازی می‌کنند.

ایسنا نوشت: کمپانی پارامونت قصد دارد نسخه جدیدی از فیلم معروف «سرگیجه» ساخته آلفرد هیچکاک را به سینما بیاورد و یک بازیگر هالیوودی برای نقش اصلی آن در نظر گرفته شده است.

حجت الاسلام جواد محدثی در کتاب «سینای نیاز؛ شرح دعاهای روزانه ماه مبارک رمضان» به توضیح و تفسیر این ادعیه مخصوص ماه مهمانی خداوند متعال پرداخته است.

ایرنا نوشت: برنامه «زندگی پس از زندگی» در قسمت اول فصل چهارم میزبان تجربه‌گری به نام دانیال قاسمعلی بود. او از تجربه‌ای گفت که باعث ترک اعتیادش شد.

مهر نوشت: مهدی عظیمی میرآبادی یکی از تهیه‌کنندگان فیلم سینمایی «های‌پاور» به کارگردانی هادی محمدپور از فیلم‌های رونمایی‌شده در چهل‌ویکمین جشنواره فیلم فجر، درباره پخش تلویزیونی این فیلم در ایام نوروز قبل از اکران عمومی آن در سینماها می‌گوید: «شخصاً موافق پخش تلویزیونی فیلم سینمایی قبل از اکران عمومی آن نیستم.»

قسمت آخر سریال عاشقانه «جیران» پس از 51 قسمت، صبح جمعه 4 فروردین منتشر شد.

مهر نوشت: پارسا خائف، خواننده برگزیده برنامه استعدادیابی «عصرجدید» در تشریح تازه‌ترین فعالیت‌های موسیقایی خود ضمن ارائه گزارشی از تازه‌ترین کنسرت خیریه‌اش در خوی از دریافت درخواست‌های مختلفی از شهرستان‌های دیگر جهت برگزاری کنسرت «سَسله مَنی» خبر داد.

سریال «آکتور» به کارگردانی نیما جاویدی با بازی نوید محمدزاده و احمد مهرانفر در جشنواره «سریزمانیا» در فرانسه حضور پیدا کرد. حدود 400 سریال از کشورهای مختلف برای حضور در این جشنواره ثبت‌نام کردند که تنها 8 سریال برای رقابت در بخش بین‌الملل پذیرفته شدند.

شفقنا نوشت: اپلیکیشن شاهد وابسته به شرکت رسانه‌ای ام‌بی‌سی عربستان سعودی اعلام کرد که سریال «معاویه» خارج از برنامه پخش این شبکه در ماه رمضان است و در این ماه پخش نخواهد شد.