جمعه 21 شهریور 1404

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

مجتبی پوربخش مجری اخراجی تلویزیون با انتشار مطلب عجیبی در صفحه اینستاگرام اش درباره وضعیت بیماری سرطان اش توضیح داده است.

اقتصاد نیوز نوشت: در این تصویر یکی از معشوقه های مظفرالدین شاه قاجار مشاهده می شود که گویا شاه کاخ عشرت اباد را به او بخشیده بود.

بحران قیمت سکه، خودرو و گوشت از تیترهای اصلی مطبوعات امروز است.

شرق نوشت: گفت‌وگو ما با محمدمهدی عسگرپور، رئیس هیئت‌مدیره خانه سینما و مدیرعامل خانه هنرمندان، بعد از انتشار علنی بیانیه معروف خانه سینما انجام شد. انتشار آن بیانیه در آن شرایط دشوار اجتماعی، هزینه‌زا بود؛ بااین‌حال، فرصتی فراهم آمد تا اهالی خانه بهتر بتوانند مسائل هنرمندان بازداشتی را پیگیری کنند. در این گفت‌وگو عسگرپور نگاه خانه و مسائل پشت پرده را حتی‌الامکان و تا جایی که انتشار...

ایسنا: ایسنا در گزارشی درباره سریال های نوروزی تلویزیون نوشت، تلویزیون این روزها به دنبال پخش سریال‌هایی جدید برای پخش در ایام نوروز و رمضان است و تاکنون آنچه نوید پخشش را می دهد، مجموعه هایی است که یا در گذشته تولید شده اند و یا فصل های جدید آنها در حال تولید است.

جمعی از مدیران هنری سوریه که به دعوت حوزه هنری برای آشنایی با ظرفیت‌ها و دستاوردهای هنری کشورمان به ایران سفر کرده‌اند، پس از بازدید از موزه دفاع مقدس، ظهر امروز میهمان دانشگاه سوره شدند و مورد استقبال رئیس و مدیران دانشگاه قرار گرفتند.

نظر مخاطبان درباره برگزاری چهل و یکمین دوره از جشنواره به چهار دسته تقسیم می‌شد، کسانی که این دوره از جشنواره را بسیار خوب دانستند، کسانی که آن را بسیار ناکارآمد دانستند، آن‌هایی که جشنواره چهل و یکم را فرمایشی برشمردند و دشته آخر که جوانگرایی را یکی از نکات مثبت این دوره از جشنواره حساب کردند.

ایرنا نوشت: سال‌ها پیش وقتی امیرحسین مقصودلو با نام هنری امیر تتلو خواننده رپ فارسی از کلمات رکیک در ترانه‌هایش استفاده کرد هیچ‌گاه فکر نمی‌کرد روزی این کلمات مضمون ثابت شعارهای نوجوانان و جوانان در جنبش‌های اعتراضی شوند.

سعید معدنی معتقد است شجریان و ناظری نیاز به مجوز ندارند و این افراد بدون مجوز باید آثارشان را نشان دهند و حمیدرضا عاطفی نیز می‌گوید اگر به جای پاک کردن صورت مسئله، خود مسئله را حل می‌کردیم کار از ساسی مانکن به گنگستر شهر آمل نمی‌رسید.

فرهاد فخرالدینی، آهنگساز و رهبر ارکستر که سابقه همکاری طولانی مدت با زنده یاد حسن ناهید را دارد از غم درگذشت او بسیار متاثر است.

تسنیم نوشت: امیر غفارمنش از بازگشت هوشیاری شهرام عبدلی خبر داد که از شب گذشته در اوضاع وخیمی به‌سر می‌برد.

مهر نوشت: جویس کارول اوتس نویسنده مشهور آمریکایی به تازگی به منتقد سرسخت استیون اسپیلبرگ بدل شده است.

ایرنا نوشت: پیگیری ایرنا از آخرین وضعیت شهرام عبدلی نشان می‌دهد وی هم اکنون در بخش مراقبت‌های ویژه یا ای سی یو (ICU) بیمارستان قائم مشهد به سر می‌برد و سطح هوشیاری این بازیگر نسبت به دیشب اندکی بهتر شده است.

تسنیم نوشت: پیگیری‌ها نشان می‌دهد امیرغفارمنش به همراه تهیه‌کننده کاری که شهرام عبدلی مشغول آن بوده، او را به بیمارستان رساندند و بعد از عمل اول الان دچار افت هوشیاری است.

ایرنا نوشت: شهرام عبدلی، بازیگر سینما و تلویزیون به علت خونریزی مغزی در بیمارستان بستری شد.

ایسنا نوشت: فیلم سینمایی «خط استوا» از سوم اسفند روی پرده سینماها می‌رود.