یک‌شنبه 23 شهریور 1404

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

ایسنا نوشت: کمپانی نتفلیکس از توقف ساخت سریال «1989» خبر داد و اعلام کرد این سریال فصل دوم نخواهد داشت.

ایسنا نوشت: زمان تولد سینما تا به امروز، فیلم‌های وسترن همواره نماد و جزئی اصلی از سینمای آمریکا بوده‌اند و این ژانر یکی از قدیمی‌ترین ژانرهای سینمایی است که هنوز طرفداران خود را دارد و فیلم‌های ماندگاری در این زمینه در سینما به جای مانده است.

اولویت اکران فیلم در سال 1402 با فیلم‌های حاضر در چهل و یکمین جشنواره فجر خواهد بود.

تجلیل از شهید سپهبد قاسم سلیمانی تیتر اصلی اکثر مطبوعات امروز است.

فیلم سینمایی «ایمو» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی هاشم مرادی از 14 دی در سینماهای منتخب گروه هنر و تجربه اکران می‌شود.

شیوه نامه «نظام استاد شاگردی در آموزش هنر» در مقطع کارشناسی رشته نگارگری بصورت اجرای دوره آزمایشی در دانشگاه هنرهای اسلامی - ایرانی استاد فرشچیان در هفتاد و ششمین جلسه شورای هنر کشور به تصویب اعضا رسید.

احمد بخارایی باور دارد مخاطب پس از تماشای «هیچ‌کس منتظرت نیست» نمی‌تواند آرام باشد و بهاره آروین نیز درباره این مستند ادامه داد طرح مساله کاهش آسیب به جای حذف افراد آسیب دیده سخت است.

در فاصله کمتر از یک ماه تا شروع جشنواره فیلم فجر و نیز در شرایطی که تاکنون خبر رسمی از متقاضیان شرکت در جشنواره یا اسامی فیلم‌های انتخابی منتشر نشده، سازمان سینمایی اعلام کرد: اولویت اکران فیلم در سال 1402 با فیلم‌های حاضر در چهل و یکمین جشنواره فجر خواهد بود.

فرهیختگان نوشت: لیست پرتکرارترین مهمان‌هایی که در فاصله سه ماه گذشته برای تبیین اتفاقات اخیر به تلویزیون دعوت شدند، نشان می‌دهد محمدصادق کوشکی و حمید رسایی رکورددار حضور در برنامه‌های سیاسی سیما بوده‌اند.

خبرنگاران و مدیران رسانه‌ها برای بهره‌مندی از وام خرید کالا، تا پایان دی فرصت دارند نسبت به ثبت درخواست خود در سامانه جامع رسانه‌های کشور اقدام کنند.

ایسنا نوشت: فیلم «آواتار 2» در حالی فروش جهانی خود را به 1.4 میلیارد دلار رساند که از فروش آخر هفته سال جدید میلادی قسمت اصلی «آواتار»، عبور کرد.

شورای صدور پروانه ساخت آثار غیر سینمایی با ساخت 2 عنوان فیلم مستند و 1 عنوان فیلم کوتاه داستانی و 1 عنوان فیلم بلند داستانی موافقت کرد.

اسماعیل آذری‌نژاد مروج کتاب‌خوانی، اعتقاد دارد «کودک» ی ثروتمند است که معلم یا پدر و مادر قصه‌گویی داشته باشد.

نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور به مناسبت سومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، پویش ملی کتابخوانی «از حاج قاسم بخوان» را برگزار می‌کند.

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ در رویداد سرود روایت سرباز با اشاره به اینکه امروزه با اتکا به مکتب حاج قاسم باید با استفاده از زبان هنر عظمت این سردار بزرگ را روایت کرد گفت: بخش‌های مختلف وزارت فرهنگ ارشاد و اسلامی این روزها برای تجلیل از شخصیت آسمانی حاج قاسم مشغول فعالیت‌های ارزشمند هنری هستند زیرا شخصیت این شهید برزگوار به قدری دارای جذابیت است که اهالی فرهنگ و هنر ناخودآگاه نسبت به...

رضا درستکار معتقد است این برنامه‌هایی که تلویزیون با نام سرگرمی می‌سازد، برنامه‌هایی هستند که هیچ محتوایی ندارند.