شنبه 11 مرداد 1404

ورزشی وب‌گاه خبر آنلاین

ورزشی وب‌گاه خبر آنلاین

خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی گفت: با واگذاری سهام سرخابی ها به مالکان حقیقی‌شان بازمی‌گردند.

عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال اعتقاد دارد خصوصی‌سازی دو باشگاه پرطرفدار پایتخت در نهایت به سود دیگر باشگاه‌های فوتبال کشورمان خواهد شد.

ورزش سه نوشت: فرهاد مجیدی و شاگردانش با ایجاد اختلاف شش امتیازی با پرسپولیس، به دنبال پایان سلطنت پنج ساله سرخ‌ها هستند و آیا به این مهم خواهند رسید؟

شهرآورد بزرگ پایتخت که قرار است در تاریخ 26 اسفند برگزار شود، شاهد حضور 20 هزار تماشاگر خواهد بود.

مدیرعامل استقلال، مسئول فوتبال بانوان این باشگاه را منصوب کرد.

دنیای ورزش تورنتو نوشت: هافبک مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید در نیم فصل قصد جدایی داشته ولی حالا تمام تلاشش را برای نشان دادن توانایی هایش و حضور در ترکیب به کار گرفته است.

سید حمید سجادی وزیر ورزش ایران از مدیران استقلال و پرسپولیس درخواست جالب و ویژه‌ای کرد.

مربی دروازه بان های پرسپولیس به حواشی اخیر واکنش نشان داد.

خسرو حیدری مشاور مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: یک فصل متفاوت برای استقلال پیش می‌رود چون مجیدی سومین باری است که وارد باشگاه می‌شود بیشتر تجربه کسب کرده و تا الان خیلی موفق بوده است.

یکی از پیشکسوتان تیم فوتبال استقلال با دلخوری جشن واگذاری سهام سرخابی‌ها را ترک کرد.

فرانک اوفارل سرمربی ایرلندی اسبق تیم ملی ایران در سن 94 سالگی درگذشت

باشگاه هال سیتی انگلیس نسبت به حضور دوباره مهاجم ایرانی خود در میادین واکنش نشان داد.

دنیای ورزش تورنتو نوشت: کیلیان امباپه در تمرین امروز صبح پی اس جی مصدوم شده و امشب شدت مصدومیت مشخص خواهد شد.

ورزش سه نوشت: با اعلام باشگاه استقلال، زمان اعلام رأی شکایت پادوانی از این باشگاه، در نوزدهم فروردین اعلام می شود.

وحید قلیچ شدیدا از عملکرد داوود فنایی انتقاد کرد.

مهر نوشت: با تصمیم فیفا، یک پنجره نقل و انتقالات ویژه برای بازیکنانی که در لیگ اوکراین و روسیه بازی می‌کنند باز خواهد شد. به این ترتیب شهاب زاهدی مهاجم تیم زوریا اوکراین می‌تواند از این تیم جدا شود.