خبر مهم مقام ارشد وزارت دفاع
سخنگوی فضایی وزارت دفاع با بیان اینکه «بهزودی شاهد پرتابهای ماهوارهای موفق دیگری خواهیم بود»، گفت: ماهوارهبر سریر میتواند محمولههایی تا وزن 1.5 تن را به مدار لئو منتقل کند که اولین گام برای دستیابی به مدار 36000 کیلومتر خواهد بود. سخنگوی فضایی وزارت دفاع با بیان اینکه «بهزودی شاهد پرتابهای ماهوارهای موفق دیگری خواهیم بود»، گفت: ماهوارهبر سریر میتواند محمولههایی تا وزن...
سخنگوی فضایی وزارت دفاع با بیان اینکه «بهزودی شاهد پرتابهای ماهوارهای موفق دیگری خواهیم بود»، گفت: ماهوارهبر سریر میتواند محمولههایی تا وزن 1.5 تن را به مدار لئو منتقل کند که اولین گام برای دستیابی به مدار 36000 کیلومتر خواهد بود.
احمد حسینی مونس در حاشیه دوازدهمین نمایشگاه صنعت هوایی و فضایی کیش اظهار کرد: فناوری فضایی امروز به یکی از ارکان اساسی زندگی بشر تبدیل شده است و بدون آن بسیاری از جنبههای زندگی مدرن دچار اختلال خواهد شد. حسینی مونس با اشاره به تأثیر این فناوری در حوزههایی نظیر ناوبری، هواشناسی، کشاورزی، ارتباطات مخابراتی و اینترنت باریک و پهنباند گفت: «استقلال در صنعت فضایی برای هر کشوری امری حیاتی است و نقش مهمی در توسعه صنعت هوایی نیز ایفا میکند.»
وی با اشاره به پرتاب موفق ماهوارهبر سیمرغ تاکید کرد: «این پرتاب نقطه عطفی در تاریخ فضایی کشور بود و توانست رکورد سنگینترین محموله فضایی را بشکند. این محموله شامل یک بلوک انتقال مداری، یک ماهواره و یک محموله تحقیقاتی بود که همگی با موفقیت در مدار قرار گرفتند.»
حسینی مونس افزود: «بلوک انتقال مداری سامان که توسط پژوهشگاه فضایی طراحی شده است، قابلیت انتقال ماهوارهها از ارتفاع 300 کیلومتر به 7000 کیلومتر دارد و در آینده از نسخههای مختلف این بلوکها برای ماموریتهایی نظیر تزریق چند ماهواره در مدارهای مختلف استفاده خواهد شد.»
سخنگوی فضایی وزارت دفاع به برنامههای ارتقای ماهوارهبر سیمرغ اشاره کرد و گفت: «توانایی سیمرغ که اکنون قابلیت حمل 300 کیلوگرم محموله به مدار را دارد، در نسخههای آینده به 500 کیلوگرم ارتقا خواهد یافت. مراحل طراحی و ساخت این نسخهها در حال انجام است و بهزودی شاهد پرتابهای موفق دیگری خواهیم بود.»
وی از توسعه ماهوارهبر سریر به عنوان یک تحول بزرگ در صنعت فضایی کشور یاد کرد و گفت: «ماهوارهبر سریر میتواند محمولههایی تا وزن 1.5 تن را به مدار لئو (مدار نزدیک زمین) منتقل کند و اولین گام برای دستیابی به مدار 36000 کیلومتر خواهد بود. این ماهوارهبر قادر خواهد بود ماهوارههایی با وزن 100 تا 150 کیلوگرم را به مدارهای بسیار دور ارسال کند.»
حسینی مونس تأکید کرد: «توسعه بلوکهای انتقال مداری در دو نسخه سبک و سنگین و همچنین افزایش توانمندی ماهوارهبرها، بخشی از راهبرد ما برای ارتقای جایگاه فضایی کشور است. این پیشرفتها بدون شک در صورت تأمین منابع و حمایتهای لازم، به سرعت به ثمر خواهند نشست و نیازهای فضایی کشور را با هزینهای رقابتی پوشش خواهند داد.»
وی همچنین اظهار امیدواری کرد که با همکاری همهجانبه، صنعت فضایی و هوایی کشور به پیشرفتهای قابلتوجهی دست یابد.
منبع: ایسنا --> هم اکنون دیگران می خوانند-
فوری؛زمان پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری و فرهنگیان بازنشسته براساس احکام جدید اعلام شد
-
شغل جدید بشار اسد در روسیه رسما اعلام شد
-
تقویم نجومی امروز پنجشنبه 22 آذر 1403 / تقویم همسران امروز
-
فوری؛ وزیر مهاجرین طالبان در کابل ترور شد + عکس
-
ایران و تهران هفته بعد یخ می زند / منتظر دمای منفی 20 درجه باشید + نقشه ماهواره ای
-
اولین واکنش جولانی به تجاوز گسترده اسراییل به سوریه با حمله تند به ایران + فیلم
-
خودکشی همزمان 3 برادر در تهرانپارس