خدمات کمیته امداد با همکاری گروههای جهادی تسهیل میشود
داود عمادی گفت: تلاش داریم تا فضای کمیته امداد در شهرستانها بستری مناسب برای همدلی بیشتر بین گروههای جهادی شود و امداد محل تردد و رجوع گروههای جهادی قرار گیرد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ داود عمادی در همایش "امدادگران جهادی و هستههای جهادی" که ظهر امروز (دوشنبه) در سالن اجتماعات دانشگاه پیام نور قزوین برگزار شد، اظهار کرد: امروز در این محفل حضور یافتیم تا با هم برای کمک به همنوعان و مستضعفان جامعه و کاستن آلام و مصائب آنان پیمان ببندیم و نگذاریم فشارهای اقتصادی خدشهای به ساحت جریان جهادی ایجاد کند.
وی افزود: کمیته امداد امام خمینی (ره) از ابتدای انقلاب تاکنون به نیازمندان و اقشار آسیبپذیر توجه ویژهای داشته، اما امروز احساس شد که برای تسریع و بهبود انجام امور خیرخواهانه قرارگاهی با عنوان "قرارگاه حاج عبدالله والی" در کمیته امداد تأسیس شود. معاون مدیریت امور قرارگاه جهادی حاج عبدالله والی تصریح کرد: قرارگاه حاج عبدالله والی تلاش دارد تا فارغ از بروکراسیهای اداری، سرعت در انجام امور را در دستور کار خود قرار دهد. وی خاطرنشان کرد: هدف از تاسیس این قرارگاه ایجاد ساختار و سازوکار جدیدی در حوزه دفتر مرکزی و استانها و شهرستانها نیست؛ بلکه قرار است تا از توان مردمی به شکل صحیحی استفاده شود. عمادی عنوان کرد: ترویج روحیه جهادی، شناسایی گروههای جهادی خودجوش در شهرستانها و انسجام بخشی به فعالیت آنان از اهداف اصلی قرارگاه جهادی حاج عبدالله والی است. وی بیان کرد: یکی دیگر از اهداف قرارگاه این است که بتوانیم از توان مردمی در گروههای جهادی در هنگام وقوع بحرانها و سرکشی به مناطق محروم صعب العبور استفاده کنیم. اولویت استفاده از گروههای جهادی بومی در مناطق محروم این مسئول ابراز کرد: در این قرارگاه ما به هیچ وجه ادعای متولی بودن گروههای جهادی را نداریم و قیم آنها نیستیم زیرا گروههای جهادی، خودجوش بوده و از دل مردم برخواستهاند. وی عنوان کرد: تلاش داریم تا فضای کمیته امداد در شهرستانها بستری مناسب برای حضور و همدلی بیشتر بین گروههای جهادی شود و امداد محل تردد و رجوع گروههای جهادی قرار گیرد. عمادی بیان کرد: هستههای جهادی در شهرستانها برای شناسایی گروههای جهادی فعال و استفاده از توان آنان برای رفع نیاز نیازمندان طراحی شده است. وی با بیان اینکه تمرکز ما بر استفاده از گروههای جهادی بومی است؛ گفت: برای ایجاد فضای تعاملی بهتر، مراکز نیکوکاری جهادی را ایجاد کردیم که ظرفیت جدیدی در این مراکز است. معاون مدیریت امور قرارگاه جهادی حاج عبدالله والی عنوان کرد: مراکز نیکوکاری قبلا منطقه محور و محله محور بود اما مراکز نیکوکاری جهادی پا را فراتر گذاشته و افراد میتوانند درآمد یک محله را در محلی دیگر هزینه کنند. وی در پایان گفت: گروههای جهادی این امکان را دارند که به مراکز نیکوکاری تبدیل شوند؛ همچنین امکان دسترسی به اطلاعات مددجویی به صورت محدود برای گروههای جهادی در قالب مراکز نیکوکاری فراهم است. انتهای پیام /