خرم آباد
خرم آباد
خرم آباد - ایرنا - برای در امان ماندن از ویروس کرونا مردم بالاجبار به استفاده از اقلام بهداشتی روی آورده اند ولی بی توجهی برخی به نحوه استفاده و دفع اصولی این اقلام، مشکلاتی را برای محیط زیست ایجاد کرده است.
خرم آباد - ایرنا - فرماندار سلسله گفت: به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و قطع زنجیره انتقال، تمامی ادارات دولتی و بانک های شهرستان شیفت بندی شد.
خرم آباد - ایرنا - رییس اتاق اصناف لرستان گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و کاهش شدید خرید توسط مردم بازار اصناف استان 70 تا 80 درصد دچار رکود شده است.
خرم آباد - ایرنا - فرماندار سلسله گفت: با توجه به شیوع بسیار ویروس کرونا در شهرستان، نیازمند امکانات بهداشتی و پزشکی بیشتربرای مقابله هستیم.
خرم آباد - ایرنا - معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: در جهت مقابله با بیماری کرونا، سلامت خانوارهای استان از طریق مراکز بهداشتی رصد می شود.
سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از تردد روان در محورهای شمالی کشور و مسدود بودن قطعه 4 آزادراه تهران - شمال تا اطلاع ثانوی خبر داد.
خرم آباد - ایرنا - رییس شبکه بهداشت و درمان دلفان گفت: تاکنون نتیجه تست 13 نفر در این شهرستان به ویروس کرونا مثبت اعلام شده است.
خرم آباد - ایرنا - شهردار خرم آباد گفت: ورود به پنج آرامستان این شهر پنجشنبه های هر هفته تا اطلاع بعدی ممنوع است.
خرم آباد - ایرنا - رییس سازمان صنایع، معدن و تجارت لرستان گفت: بازرسی از واحدهای بهداشتی استان از ابتدای اسفندماه به صورت مستمر در حال انجام است و تاکنون سه میلیارد و 100 میلیون تومان پرونده تخلفاتی در این راستا تشکیل شده است.
خرم آباد - ایرنا - رییس کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت کرونا در لرستان گفت: چاپ هرگونه آگهی و اطلاعیه ترحیم و اعلام مراسم ختم توسط چاپخانه داران استان ممنوع است.
خرم آباد - ایرنا - رییس کارگروه اطلاع رسانی ستاد مبارزه با کرونا در الیگودرز گفت: به دلیل احتمال شیوع ویروس کرونا در اماکن گردشگری ورود به بقعه امامزاده محمدبن الحسن (ع) و آبشار آب سفید شهرستان از امروزسه شنبه ممنوع شد.
خرم آباد - ایرنا - دادستان خرم آباد گفت: مجازات زندان برای احتکارکنندگان موادضدعفونی و بهداشتی در نظر گرفته می شود.
سرپرست مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا آخرین وضعیت ترافیکی امروز (بیستم اسفند ماه 98) را تشریح کرد.
خرم آباد - ایرنا - هراس از گرفتاری به ویروس کرونا در روزهای نخستین شیوع این بیماری بسیاری از مردم را به رعایت موارد بهداشتی ترغیب کرد، اما شایعات و انتشار اخبار غیررسمی از مرگ و میرها این روزها موج دوم هراس مردم لرستان را در پی داشته است.
نیکبخت گفت: آمار مبتلایان به ویروس کرونا در استان تا پایان روز 18 اسفند به 138 نفر رسید.
شورای نگهبان صحت انتخابات در 200 حوزه انتخابیه یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی را تأیید کرد.