یک‌شنبه 30 شهریور 1404

خرید تضمینی گندم به 9 میلیون و 500 هزارتن رسید

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
خرید تضمینی گندم به 9 میلیون و 500 هزارتن رسید

مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران گفت: برآوردها حاکی از آن است که خرید تضمینی گندم به 9 میلیون و 500 هزارتن برسد که این میزان جوابگوی نان کشور است.

آقای علیقلی ایمانی گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت 9 میلیون و 250 هزارتن گندم از کشاورزان خریداری شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 32 تا 33 درصد رشد داشته است.

به گفته او، از مجموع 135 هزارمیلیاردتومان بهای گندم خریداری شده حدود 54 تا 55 درصد باقی مانده که طبق وعده رئیس جمهور تا پایان مرداد بخش اعظم آن باید پرداخت شود.

ایمانی ادامه داد: با وجود شرایط سخت اقلیمی و اقتصادی و بدهی کشاورزان به بانک ها و استقراض از بازار جای تاسف است که هنوز مطالبات پرداخت نشده و کشاورزان همچنان سرگردان هستند.

مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران گفت: با توجه به آنکه زمان زیادی تا آغاز سال زراعی جدید باقی نمانده است، اما کشاورز توان کشت مجدد و خرید بذر، سم، کود، ماشین آلات را ندارد، درحالیکه جنگ روسیه و اوکراین اهمیت خودکفایی را نشان داد.

به گفته او، با توجه به افزایش هزینه های تولید، نرخ 15 هزارتومانی خرید تضمینی گندم جوابگو نیست و بنیاد ملی گندمکاران به عنوان نماینده کشاورزان پیگیر اصلاح نرخ هستیم‌.

ایمانی گفت: برآوردها حاکی از آن است که خرید تضمینی گندم به 9 میلیون و 500 هزارتن برسد که این میزان جوابگوی نان مردم است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت، تجارت و کشاورزی