خسروپناه: توفیقات معرفتی و معنوی شهید مطهری با یاری همسر ایشان به ثمر نشست
حجت الاسلام خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در پیامی درگذشت همسر شهید مطهری را تسلیت گفت.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، روز گذشته خبر فوت همسر شهید آیت الله مرتضی مطهری منتشر شد. حجت الاسلام خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی پیام تسلیتی به این مناسبت صادر کرده است.
بسم الله الرحمن الرحیم
لِیُدخِلَ المُؤمِنِینَ وَالمُؤمِنَاتِ جَنَات تَجرِی مِن تَحتِهَا الأَنهَارُ خَالِدِینَ فِیهَا وَیُکَفِرَ عَنهُم سَیِئَاتِهِم وَکَانَ ذَلِکَ عِندَ اللَهِ فَوزًا عَظِیمًا (فتح 5)
«تا مردان و زنان مؤمن را در بهشت هایی درآورد که از زیر [درختان آن] نهرها جاری است در حالی که در آن جاودانه اند، و گناهانشان را از آنان محو کند، و این [سرانجام نیک] نزد خدا کامیابی بزرگ است.»
همسر شهید مطهری درگذشتارتحال همسر استاد شهید آیت الله علامه حاج شیخ مرتضی مطهری را به خانواده و فرزندان و بستگان آن مرحومه مغفوره و دوستداران حکمت مطهر به ویژه دکتر مجتبی و دکتر علی و حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ محمد و دکتر علی لاریجانی عضو محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی تسلیت عرض می کنم.
بی شک توفیقات الهی شهید مطهری در تحقیق و تدوین و نشر معارف حکمی و قرآنی و اهل بیت عصمت و طهارت و تشکیل منظومه فکری حکمت مطهر، بی همراهی و فداکاری این عالمه حکیمه امکان پذیر نبود.
منظومه حکمت مطهر در سه ساحت نظام حکمت، نظام فضیلت و نظام معیشت در حل مسائل دیروز و امروز و فردای جامعه بشری به ویژه جامعه ایران اسلامی، کارآمد و مفید است. این جامعیت و کارآمدی حکمت مطهر، وظیفه حکمرانان جمهوری اسلامی را در بهره گیری از این اندیشه ناب در حکمرانی اسلامی مضاعف می کند.
شهید مطهری با تدریس و تدوین معرفت حکمی مانند مسأله شناخت، الهیات شفا، شرح منظومه و شرح مبسوط منظومه، شرح اصول فلسفه و روش رئالیسم، حرکت و زمان در فلسفه اسلامی، فلسفه اخلاق، فلسفه تاریخ و تدوین و تدریس معرفت دینی از جمله آشنایی با قرآن، سیری در سیره نبوی، سیری در نهج البلاغه، سیری در سیره ائمه اطهار، آشنایی با علوم اسلامی و... توانست مسائل و چالش های مهم روزگار جامعه اسلامی و انسانی از قبیل: اسلام و نیازهای زمان، نظام حقوق زن در اسلام، نظام خانوادگی اسلام، تعلیم و تربیت در اسلام، جامعه و تاریخ، حماسه حسینی، شبهات توحید، نبوت، امامت و رهبری، انسان کامل، معاد، زندگی جاوید و حیات اخروی، انسان و سرنوشت، انسان و ایمان، حق و باطل و تبیین مفاهیم دینی مانند: فطرت، ولایت، تقوا، اخلاص، دعا، جهاد، اجتهاد، غدیر، قیام و انقلاب مهدی و حجاب شرعی و تحلیل مسائل اجتماعی مانند: تربیت، معنویت، آزادی، خانواده، علل مادی گری، هدف زندگی، وحدت اسلامی، خدمات متقابل اسلام و ایران، اسلام و ملیت، انحطاط تمدنها، بردگی در اسلام، مباحث جمهوری و انقلاب اسلامی، روحانیت و روشنفکری و نظری به نظام اقتصادی اسلام و بانک و ربا را تحقیق و تدقیق سازد.
همه این توفیقات معرفتی و معنوی شهید مطهری با یاری همسر بزرگوارش به ثمر نشست.
این بانوی متشرع و اهل سلوک و معنویت برای بانوان کشور ما می تواند الگوی زن و زندگی باشد.
بارها توفیق یار این کمترین شد تا به همراه خانواده و فرزندانم محضر این بانوی بزرگوار برسیم و از خاطراتش با شهید مطهری و سیره آن فقیه فرزانه درس حکمت و فقاهت بیاموزیم.
امیدوارم فرزندان شهید مطهری در معرفی زیست معرفتی و معنوی و خانوادگی مادر بزرگوارشان، آثار مکتوب و رسانه ای منتشر نمایند تا بانوان جوان این سرزمین از او درس و الگوی زندگی بگیرند
خداوند به خانواده این بانوی حکیمه صبر و به آن مرحومه مغفوره، رضوان و جنت الهی و در سالروز ولادت مولانا الحسین علیه السلام ضیافت فاطمی و حسینی عنایت فرماید.
والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته عبدالحسین خسروپناه دزفولی طلبه حوزه علمیه قم پنجم اسفند 1401