یک‌شنبه 19 اسفند 1403

خطیبی: پیکان می‌توانست در بالای جدول باشد

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
خطیبی: پیکان می‌توانست در بالای جدول باشد

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، رسول خطیبی بعد از پیروزی یک بر صفر مقابل استقلال خوزستان در نشست خبری اظهار داشت: بازی خوب و زیبایی از هر دو تیم شاهد بودید. نتیجه تلاش ما این شد که سه امتیاز را بگیریم ولی هر دوتیم خوب بازی کردند.

وی افزود: هم موقعت گل داشتیم، هم جنگنده بازی کردیم. سعی کردیم در میانه زمین کمتر اشتباه کنیم. استقلال خوزستان به دنبال شوت‌زنی و بازی مستقیم بود. بازیکنان ما حرف‌های ما را در مورد تاکتیک‌ها به خوبی انجام دادند. با همه احترامی که برای همه مربیان در لیگ برتر قائل هستم باید بگویم به خودم، کادر فنی‌ام و بازیکنانم افتخار می‌کنم. به این دلیل که میانگین سنی ما تا دقیقه 80 به 20 و 21 سال می‌رسید.

خطیبی تصریح کرد: بازیکنان با تجربه ما هم خوب کار می‌کنند و هم جوانان‌مان را به خوبی هدایت می‌کنند. به باشگاه پیکان تبریک می‌گویم که این تیم را جمع کرده است از باشگاه هم تشکر می‌کنم و افتخار می‌کنم که چنین تیمی دارم. هیچ تیمی در لیگ برتر چنین میانگین سنی را ندارد.

وی تأکید کرد: نتایج ما می‌توانست به گونه‌ای باشد که اکنون بالای جدول باشیم. در اکثر بازی‌هایی که امتیاز دادیم اکثراً جلو بودیم اما در دقایق آخر به خاطر بی‌تجربگی جوانان‌مان امتیاز از دست دادیم. به این جوانان اعتقاد دارم و گفته بودم در بازی‌های بعدی این بازیکنان با تجربه‌تر می‌شوند و الحمدالله امروز جوابش را گرفتیم. به بازیکنان و خانواده‌های‌شان تبریک می‌گویم.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

لیگ برتر فوتبال ایران

پیکان تهران استقلال خوزستان رسول خطیبی برد هفته هفتم سیروس پورموسوی پیکان این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
خطیبی: پیکان می‌توانست در بالای جدول باشد 2