خودکفایی استان سیستان و بلوچستان در تولید مرغ گوشتی
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سید جواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی امروز در حاشیه مراسم بهره برداری از 153 پروژه بخش کشاورزی در سیستان و بلوچستان اظهار داشت: طرح مردمی درختکاری با یک میلیارد اصله درخت در دولت مردمی آغاز گردید، که 14 میلیون اصله درخت سهم استان سیستان و بلوچستان در طول چهار سال میباشد. وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: از ابتدای سال برنامهریزی و تولید نهال در استان...
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سید جواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی امروز در حاشیه مراسم بهره برداری از 153 پروژه بخش کشاورزی در سیستان و بلوچستان اظهار داشت: طرح مردمی درختکاری با یک میلیارد اصله درخت در دولت مردمی آغاز گردید، که 14 میلیون اصله درخت سهم استان سیستان و بلوچستان در طول چهار سال میباشد.
وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: از ابتدای سال برنامهریزی و تولید نهال در استان سیستان و بلوچستان در هزار و 500 هکتار آغاز گردید که در سال 1402 شاهد کاشت بیش از 3.6 دهم میلیون اصله درخت خواهیم بود.
سیدجواد ساداتی نژاد گفت: مراکز تولید مرغ گوشتی که ضرورت افتتاح آن در استان سیستان و بلوچستان ملموس بود جزو پروژههایی بود که امروز مورد بهره برداری قرار گرفت.
وی با اشاره به ممنوع بودن صدور مجوز فعالیت مرغداریهای دردولت قبل تصریح کرد: در راستای خوکفایی در تولید مرغ گوشتی اولین کاری که انجام شد، صدور مجوزها جهت فعالیت بود، که 350 مجوز جهت فعالیت این مراکز تولیدی صادر گردیده است.
وزیر جهادکشاورزی بیان داشت: امروز 153 پروژه با هزینهای بالغ بر540 میلیارد تومان و اشتغالزایی1400 نفر به صورت مستقیم و 3653 نفربه صورت غیر مستقیم در زمینه کشاورزی به طور همزمان در استان سیستان و بلوچستان مورد بهره برداری قرار گرفت.
ساداتی نژادخاطرنشان کرد: در ادامه افتتاح این پروژهها در سال 1402 دربخشهای مختلف از جمله صنایع تبدیلی، آبیاری و زهکشی و حوضه آبخیز داری استمرار یابد.
وی با اشاره به اهمیت مساله کنترل، مهار و حفظ خاک منطقه اذعان کرد: با برنامهریزی انجام شده توسط سازمان منابع طبیعی 750 میلیارد تومان از بخش تهاتر در راستای رفع مشکلات فرسایشی خاک هزینه خواهد شد.
وی با تاکیدبر ارز بر بودن واردات موز بیان داشت: از برنامههای وزارت جهاد کشاورزی تولید موز در استان سیستان و بلوچستان به دلیل اقلیم مناسب این استان برای کشت این محصول است که با کمک بخش خصوصی از تیرماه با زیرکشت بردن 100 هکتار آغاز خواهد شد.
وی در ادامه تصریح کرد: میتوان با توسعه موزستانهای صنعتی و با کیفیت تا 10 هزار هکتار حدود 90 درصد از نیاز کشور به این محصول باغی در این استان تولید کنیم.