دارایی و ثروت
دارایی و ثروت
اقتصادنیوز: امروز قیمت طلا ارزان شد و با کاهش 0.79 درصدی، از 7,617,387 (هفت میلیون و ششصد و هفده هزار و سیصد و هشتاد و هفت) تومان به 7,558,289 (هفت میلیون و پانصد و پنجاه و هشت هزار و دویست و هشتاد و نه) تومان رسید.
رئیس کل بانک مرکزی از مدیران عامل شبکه بانکی خواست در پرداخت تسهیلات خرد و قرضالحسنه ازدواج و فرزندآوری به مردم با حداکثر یک ضامن عمل کنند.
رئیس انجمن تولیدکنندگان و تامین کنندگان برنج از کاهش قیمت برنج خبر داد و گفت: نرخ کنونی هرکیلو برنج ایرانی برای مصرف کننده به 210تا 220 هزارتومان رسیده است.
بورس معاملات امروز را با کاهش بیش از 34 هزار واحدی در شاخص کل به پایان رساند و بسیاری از نمادها به رنگ قرمز درآمدند. نمادهای فولاد، فملی و فارس از جمله نمادهای برجسته بورس در این روز بودند. در این گزارش، به تحلیل روند معاملات روز گذشته و همچنین مهمترین اخبار اخیر حوزه بورس خواهیم پرداخت.
دولت بهمنظور مقابله اصولی با تحریمهای خارجی و حمایت از شهروندان و نهادهای متأثر از آن، لایحهای 23مادهای تحت عنوان «لایحه مقابله با تحریمها» به مجلس شورای اسلامی ارائه کرده که اکنون در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در حال بررسی است.
امروز در بازار آزاد قیمت طلای 18عیار هر گرم 7 میلیون و 590 هزار تومان و قیمت سکه تمامبهار آزادی طرح جدید 84 میلیون و 400 هزار تومان است.
نشست سه جانبه روسای راه آهن های ایران، ترکمنستان و ازبکستان، برگزار و تفاهمنامه همکاری های ریلی مشترک در زمینه صادرات آهن اسفنجی و ترانزیت نهایی شد.
وزرای راه و شهرسازی ایران و قزاقستان نسبت به تحقق هدفگذاری 3 میلیارد دلاری حجم مبادلات و بر لزوم توسعه بنادر ایران و افزایش تردد تجاری از طریق تنوعبخشی به مسیرهای حملونقلی تاکید کردند.
بانک مرکزی به منظور تسهیل دسترسی زائران اربعین حسینی به خرید ارز، بانک سپه را نیز به بانک های عامل فروش ارز به متقاضیان اضافه کرد.
اقتصادنیوز: قیمت دلار در صرافی ملی صعودی شد و با افزایش 0.04 درصدی، از 71,881 (هفتاد و یک هزار و هشتصد و هشتاد و یک) تومان به 71,914 (هفتاد و یک هزار و نهصد و چهارده) تومان رسید.
حجتاله صیدی، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، در طول یک سال گذشته با هدف پیگیری مطالبات سهامداران و حل چالشهای صنایع بورسی، با 5 وزیر مکاتبه کرده است.