پنج‌شنبه 20 شهریور 1404

سیاسی خبرگزاری دانا

سیاسی خبرگزاری دانا

دهشیری رئیس کل دادگستری استان یزد، گفت: ترویج امید و نشاط و تقویت هویت دینی و همبستگی ملی، رسالت مهم صدا و سیماست.

دبیرکل فدراسیون جهانی در آستانه برگزاری جلسه کنگره مسابقات جهانی کلمبیا گفت: در این جلسه تصمیم ها و آخرین اقدامات به اطلاع اعضا خواهد رسید و هر کدام باید نقش خود را برای کمک به وزنه برداری ایفا کنند.

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی گفت: آقای بذرپاش مدیری توانمند است و در هر سمتی که بوده کارنامه خوبی ارائه کرده است.

جلسه هماهنگی مسئولان سازمان لیگ با علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی برگزار شد.

رئیس جمهور سابق آمریکا خواستار لغو قانون اساسی این کشور و برگرداندن نتیجه انتخابات سال 2020 آمریکا به سود وی شد.

رفیعی گفت: متاسفانه واردات ماشین آلات معدنی فرسوده یک سیاست غلط در گذشته است و اکثر معادن کوچک و متوسط به لحاظ اینکه از نظر مالی وضعیت مناسبی ندارند به سمت ماشین آلات دست دوم حرکت می کنند و همه باید کمک کنیم این سیاست غلط اصلاح شود.

تیم والیبال پیکان برای پنجمین حضور در رقابت‌های قهرمانی باشگاه‌های جهان عازم شهر بتیم در کشور برزیل شد.

اسلام پناه گفت: به عنوان سازمان ملی استاندارد ایران حمایت های جدی و قطعی خود را از تولید کیفی و پایدار داخلی که می‌تواند در قالب شرکت هپکو بگنجد خواهیم داشت.

اضطراب شایع ترین اختلال روانی موجود در تمامی گروه های سنی است که به دلیل افزایش این اختلال سبب شده تا قرن بیستم را، قرن اضطراب نام دهند.

جانشین وزیر دفاع گفت: در جنگ ترکیبی و همه جانبه علیه جمهوری اسلامی ایران تحریف محتوای جنگ و دروغ پردازی و کم اهمیت دادن جلوه دادن آن نیز در دستور کار رسانه‌های معاند قرار دارد.

قاسم قاسمی با اشاره به اینکه در مانه و سملقان پنج هزار و 300 نفر متقاضی دریافت مسکن ملی بوده اند، گفت: از این تعداد دو هزار و 994 مورد حائز شرایط بوده اند.

اگرچه خدمات ارزنده‌ای برای محرومیت زدایی در کشور انجام گرفته است، اما خدمات ارائه شده در شهرستان رودبارجنوب در عرصه پزشکی نتوانسته در حد مطلوب، مشکلات مردم را برطرف کند و در تنها بیمارستان این شهرستان هنوز متخصص قلب و جراحی حضور ندارد.

مسابقات وزنه برداری جوانان و پیشکسوتان قهرمانی کشور برگزار می شود.

آفند به شبیخون علمی دشمن را زمانی می‌توانیم پاسخ بدهیم که دانشجویان ما بدانند وظایف‌شان در گام دوم انقلاب اسلامی چیست.

استاندار گلستان بر لزوم اهتمام ویژه برای تکمیل واحدهای باقیمانده مسکن مهر گلستان تاکید کرد.

محمود حسینی‌پور گفت: جهاد کشاورزی برنامه اجرایی الگوی کشت را تا پایان دولت تدوین کند و در این راه از ظرفیت‌های نخبگان استفاده کند.