سیاسی خبرگزاری دانا
سیاسی خبرگزاری دانا
اگر از کنار روستای گنبد لران در رامهرمز در خوزستان بگذرید کوهی را خواهید دید که در حال سوختن در آتش است آتشی که سالهاست خاموشی را به خود ندیده است. این آتش حاصل خروج گاز از شکافهای این کوه است.
ویدئویی از صحبتهای یک سارق از شگرد عجیبش پای دستگاه خودپرداز که برای سرقت از افراد کهنسال به کار میبرد را مشاهده می کنید.
محمود بیاتی که نخستین قهرمانی ایران در جام ملت های آسیا را رقم زد، دار فانی را وداع گفت.
عنابستانی با بیان اینکه توجه به روستاها عامل کاهش حاشیهنشینی است، گفت: متاسفانه نزدیک به 80 هزار نفر در سبزوار حاشیهنشین هستند و هر چه خدمات رسانی به روستا غیر عادلانه باشد، سرعت مهاجرت افزایش خواهد یافت.
محمدزاده لاجوری گفت: در جهت دسترسی آسان مردم به محتوا و نیازمندی ها در حوزه فضای مجازی، محلی سازی داده ها را به عنوان پروژه قطب مراکز داده آغاز کردهایم.
احمد علی مقدم با تاکید بر اینکه قانون اساسی جمهوری اسلامی، حافظ انقلاب اسلامی و منافع ملت و کشور ما است، گفت: قانون اساسی در حقیقت شامل یک سری قوانین و وظایف اجرایی و بازدارنده است که به سبب آن امنیت و اقتدار ملی ما حفظ می شود.
رییس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا از اخرین وضعیت ترافیکی جاده های کشور خبر داد.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور، از افزایش 38.5 درصدی سطح واکسیناسیون دام و طیور با همکاری جهاد دامپزشکی خبر داد.
ماندراهای ساکن شمال کنیا، علیرغم اینکه در منطقه ای هستند که بیشترین آسیب را از بحران آب و هوای جهانی گرفته اند، نمی خواهند سرزمین 300 ساله خود را ترک کنند.
وزیر کشور گفت: حداکثر وظیفه دولت این باید باشد که موانع را از جلوی پای مردم بردارد تا آنها تحرک بیشتری داشته باشند.
وزیر امور خارجه کشورمان گفت: امروز در اروپا برخی سیاسیون تندرو، خود را پشت اتحادیه اروپا مخفی کرده و از جیب اتحادیه خرج می کنند.
تصاویری از برداشت کشاورزانی که کلم را به عنوان محصول دوم در مزارع خود در منطقه کاینارکا ساکاریا کاشتند را مشاهده می کنید.
دود شدیدی پس از فوران مجدد بزرگترین آتشفشان جهان، Mauna Loa، واقع در جزیره بزرگ مجمع الجزایر هاوایی ایالات متحده، پس از 38 سال ادامه دارد.
مشکلات عرضه دارو در ایران تمامی ندارد و بر اساس مشاهدات میدانی قیمت انسولین قلمی لانتوس در یک ماه گذشته با افزایش چند برابری روبه رو بوده و براساس اعلام سازمان غذا و دارو اگر بیماری با نسخه الکترونیک برای دریافت انسولین به داروخانه مراجعه کند، تغییر قیمتهای اخیر شامل حال آنها نمیشود حال این سوال مطرح است که بیمارانی که تحت پوشش بیمه نیستند چه باید بکنند؟!