شنبه 29 شهریور 1404

سیاسی خبرگزاری دانا

سیاسی خبرگزاری دانا

عزت‌الله ضرغامی با استقبال استاندار مرکزی، نماینده مردم محلات و دلیجان و جمعی از مسئولان وارد روستای دودهک دلیجان شد.

حجت الاسلام سیفایی گفت: استان گلستان یکی از بهترین مناطق برای گفتگو در ساحت وحدت اسلامی و گفتمان تقریب است که می تواند برای کل کشور الگو سازی کند.

نماینده ویژه آمریکا در امور ایران با اشاره به تصمیم دولت بایدن برای احیای توافق هسته‌ای و ورود آن به مذاکرات وین، گفت که این مذاکرات به خاطر شروطی که تهران به طور مکرر در روند مذاکرات تعیین می‌کرد، طولانی و دچار وقفه شده است.

وزیر بهداشت تاکید کرد: در طول تاریخ سابقه نداشته که بیماران را تحریم کرده باشند که این کار نسبت به بیماران ایرانی انجام شد؛ کاری ناجوانمردانه که در هیچ فرهنگ و دین و آئینی مرسوم نبوده است و ما انتظار داریم که سازمان‌های بین المللی، رسالت ذاتی و اخلاقی خود را نشان دهند چراکه سلامت نباید مشمول تحریم شود.

رئیس جمهور به منظور افتتاح طرح تأمین آب شرب سالم و پایدار و نیز دیدارهایی جداگانه با علما و اقشار مختلف مردم وارد سنندج شد.

سید حسن مدرس از روحانیون مبارز، شجاع و مردمی بود که چندین دوره در مجلس شورای ملی آن وقت یک تنه در برابر ظلم های رضاخان ایستادگی کرد تا در چنین روزی به دستور رضاخان به شهادت می رسد.

براساس ماده 75 قانون کار انجام کارهای خطرناک، سخت و زیان‌آور و نیز حمل بار بیشتر از حد مجاز با دست و بدون استفاده از وسایل مکانیکی، برای کارگران زن ممنوع است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه تلاش وزارت کار معطوف بر کنترل تورم است، گفت: مطالبات صندوق‌های بازنشستگی تا پایان سال صفر می‌شود.

سعید یوسف‌پور گفت: خشکیدگی گون‌ها و نابودی گونستان‌ها، بحرانی جدی است که در صورت کنترل نشدن، موجب کاهش ذخایر فوق‌العاده حساس آب شیرین و اُفت تراکم و تنوع زیستی در بخش گیاهی و جانوری می‌شود.

اجرای طرح انتقال آب از دریای عمان به سیستان و بلوچستان، نویدبخش آبادانی در این سرزمین خشک و کم‌آب است که می‌تواند به صنعت و توسعه این استان رونقی بخشد.

رییس پلیس راههای کردستان از کاهش هفت درصدی فوتی‌های ناشی از تصادفات درون جاده ای استان خبر داد.

محمد قاسمی با بیان این که 98 درصد از مردم کرمان برای دریافت کارت هوشمند ملی ثبت نام کرده اند، گفت: در استان کرمان 41 هزار و 108 قطعه کارت در دفاتر پیشخوان آماده است اما همشهریان برای دریافت کارت خود مراجعه نکرده اند.

کریمی گفت: امنیت مرز‌ها خط قرمز نیرو‌های مسلح کشور است و امروز با وحدت و انسجام بین رزمندگان آمادگی کامل برای هرگونه مقابله با نا امنی وجود دارد و قطعا هرگونه تعرض و نا امنی با پاسخی مقتدرانه و قاطعانه موجه خواهد شد.

عین القضاتی گفت: هنوز در بحث آلایندگی در شهر اراک عدم شفافیت را داریم و بارها خواهش کردیم این موضوع به‌صورت شفاف برای مردم اراک مشخص شود اما متأسفانه علیرغم پیگیری‌های شورای شهر به این موضوع توجه نشد.

حسین چناریان گفت: مردم کرمان و کسانی که با مرحومه لری کار کرده اند و از وی اطلاع داشتند، می دانند مرحومه انسانی فوق العاده متدین، حزب اللهی، دلسوز و ولایی بود و مطالب مطرح شده اخیر، کذب است.

حجت‌الاسلام سید ابراهیم رییسی رییس جمهور کشورمان، صبح امروز پنجشنبه به منظور بهره‌برداری از طرح انتقال آب سد آزاد به سنندج، وارد این شهر شد.