شنبه 29 شهریور 1404

سیاسی خبرگزاری دانا

سیاسی خبرگزاری دانا

دیدارهای هفته اول الی سوم دور برگشت لیگ برتر پومسه بانوان باشگاه های کشور (جام ستارگان) با حضور 116 پومسه رو روز پنجشنبه دهم آذر ماه پیگیری می شود.

ذولفقاری گفت: تمدنی که در سپهر معارف اسلامی معنا می شود از خانه شروع می شود و آن خانه ای که رکن اصلی آن مادر بوده و صفا و مهر مادری سایه بر همه می اندازد و خانه ای که مادر آنجا شهید پرور است و کسانی را تربیت می کند که ایثار می کند.

سودانی با تاکید بر اینکه حضرت زینب بهترین مدیر بحران بود و از غصه ها و مصیبت ها فرصت ساخت، گفت: حضرت زینب (س) بهترین مجاهد جهاد تبیین بود آنچه که بر خاندان رسول اکرم (ص) گذشت و از ظلم های یزیدیان و معاویان را با صلابت و محکم و استواربدون هیچ گونه خوفی افشا می کند.

رییس کل دادگستری اصفهان از صدور دستور ویژه قضایی برای دستگیری عاملان شهادت بسیجی مدافع امنیت در این شهر خبر داد.

مصطفی مصطفایی گفت: جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناواران برتر که روز 14آذرماه در محل دانشگاه رازی برگزار خواهد شد از 83 پژوهشگر تجلیل بعمل می آید.

در پایان رقابتهای کشتی ناشنوایان قهرمانی کشور برترین آزادکاران و فرنگی کاران مشخص شدند.

علی خلیلی با صدور حکمی، ایمان متقیان‌نژاد را به عنوان سرپرست دبیری فدراسیون ورزش‌های همگانی معرفی کرد.

ثبت نام انتخابات ریاست فدراسیون شمشیربازی به پایان رسید و تنها یک نفر کاندیدای این پست شد.

ابراهیم سعادت‌فر گفت: حدود 16 درصد ازمدارس استان قزوین نیازمند مقاوم سازی و 14 درصد باقی‌مانده نیز باید تخریب و بازسازی شوند که این موضوع در دستور کار اداره کل نوسازی استان قزوین قرار دارد.

حبیب‌الله صادقی‌پور گفت: خوشبختانه امسال وضعیت خوبی از نظر عرضه میوه در میدان میوه و تره بار قزوین داریم و هیچ گونه کمبودی برای تامین میوه شب یلدا وجود ندارد.

فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران با بیان اینکه در تمامی نقاط به خصوص در دریاها در مقابل دشمنان مردم مسلمان ایستادگی می کنیم، گفت: این ایستادگی تا عبور از جسد دشمنان ادامه دارد.

رئیس شورای اسلامی شهر خور گفت: حل مشکل بهداشت و درمان در شهرستان خوروبیابانک، نیازمند همت مسئولان استان اصفهان است‌. مردم خطه کویر که نگهبان کویر هستند، نباید از حداقلی های رفاهی بهره مند شوند؟

مشاور مدیرکل بهزیستی استان اصفهان در امور نابینایان و کم بینایان با اشاره به تحریم ها و مشکلاتی که برای افراد معلول ایجاد کرده است، گفت: بر اثر تحریم ها چاپگر بریل به ایران داده نمی شود اما در شهر اصفهان یکی از شرکت های دانش بنیان وارد عمل شد و برای اولین بار توانست چاپگر بریل را در ایران تولید کند که قابل رقابت با نمونه های خارجی آن است.

معاون توانبخشی بهزیستی استان اصفهان گفت: 35 هزار و 906 نفر مستمری بگیران بهزیستی هستند، هزار و 490 نفر حق پرستاری خانواده محور دریافت و 8 هزار 500 نفر نیز پشت نوبتی های مستمری و دو هزار و 765 نفر پشت نوبت حق پرستاری خانواده محور داریم

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان گفت: در استان اصفهان هشت هزار و 500 معلول شناسایی شده و واجد شرایط مستمری تشخیص داده شده اما همچنان پشت نوبت دریافت مستمری هستند.

اقبال مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان یزد گفت: طی دو ماه اخیر و در راستای اجرای قانون جامع حدنگار و لبیک به فرمایشات مقام معظم رهبری، 140 دفتر حدنگاری در سطح استان یزد آغاز به کار کرده است.