دانشگاه تهران
دانشگاه تهران
ایرج تنظیفی متولد 1317 شهر گرگان است و تحصیلات خود را در دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران به انجام رسانده است. این هنرمند از همان زمان تحصیل با شرکت در مسابقات هنری و کسب مقام اول توانست استعداد خود را به همگان نشان دهد.
ایرج تنظیفی هنرمند پیشکسوت نقاش و مجسمهساز و بنیانگذار استفاده از فلز مس و مسگری ایرانی در هنر مجسمهسازی مدرن دارفانی را وداع گفت.
ایرج تنظیفی، هنرمند پیشکسوت هنر نقاشی و مجسمهسازی صبح جمعه، 20 بهمن ماه درگذشت.
ایرج تنظیفی، صبح روز 20 بهمن ماه درگذشت. ایرج تنظیفی، صبح روز 20 بهمن ماه درگذشت. به گزارش عرشه آنلاین؛ این هنرمند، هفته گذشته به دلیل بیماری قلبی در بیمارستان خاتم الانبیا بستری شده بود و پزشکان پس از بررسی و معاینه، انجام عمل قلب را برای بهبودی کامل وی ضروری تشخیص دادند.
نمایش «خونِ» به کارگردانی حسین قاسمیهنر شب گذشته به پری صابری نویسنده و کارگردان پیشکسوت تئاتر ایران تقدیم شد.
تهران - ایرنا - رییس دانشگاه تهران با اعلام معیارهای خاص پذیرش دانشجو در دانشکده حکمرانی گفت: همکاری مشترک با دیوان محاسبات کل کشور نقطه آغاز رفع مشکل دسترسی محققان این دانشکده به دادههای آماری و ساماندهی پژوهشهای هدفمند حکمرانی است.
رئیس سابق کتابخانه ملی گفت: «چه انتظاری داریم در جامعهای که نخبگان در انزوا و حاشیه و افراد ناتوان در مسند هستند از نیروهای اصلی توسعه دهنده در کشور بخواهیم که در اینجا بمانید. جامعه از فساد گسترده رنجیده است، فساد چای دبش و سایر فسادهای گسترده با روان چهکرده؟ مشکلاتی مانند گرانی و تورم در کشور وجود دارد، بیعدالتی در توزیع منابع، منزلت، قدرت و ثروت وجود دارد.»
یک جامعه شناس، نوشت: همه آنها که از باخت تیم ملی شادند، برانداز و سایبری و فاندبگیر نیستند. بخشی از آنها، همین مردم ایران هستند.
یک استاد دانشگاه تهران درباره دوجامعهای شدن ایران هشدار داد. یک استاد دانشگاه تهران درباره دوجامعهای شدن ایران هشدار داد. محمدرضا جوادی یگانه، جامعهشناس در شبکه اجتماعی اکس / توئیتر نوشت: «همه آنها که از باخت تیم ملی شادند، برانداز و سایبری و فاندبگیر نیستند. بخشی از آنها، همین مردم ایران هستند، که از نظام سیاسی و هر چیز که نسبتی با آن دارد و از آن منفعت میبرد، ابراز بیزاری میکنند....
یک استاد دانشگاه تهران درباره دوجامعهای شدن ایران هشدار داد.
شهید سلیمانی در برههای از زمان وارد حرکت در محیط پیرامونی ایران شد که تصور تاثیرگذاری بر اسرائیل به نفع ملتهای منطقه از بین رفته بود.
آنچه درباره حسن لاهوتیاشکوری و سالهای مبارزه او مهم و قابل توجه است، سالهایی است که او به واسطه مبارزه با رژیم شاه در زندان حضور داشته است. در این ارتباط مراجعه به خاطرات برخی مبارزان، بهخوبی نشان میدهد که ایستادگی او در برابر زندان و شکنجهها تا چه میزان بوده است.
شنزارهای خوزستان زیستگاه گونههای بسیار مهم گیاهی و جانوری است که طبیعتا تنها توان بقا در همین محدوده را دارند. مار افعی شاخدار عربی یکی از برجستهترین گونههای جانوری است که تنها زیستگاه آن در کل ایران، همین شنزارهای خوزستان است. مالچ نفتی یکی از بزرگترین خطرات برای این گونه از مارهاست. آهو، خرگوش صحرایی، کفتار راهراه، گکوی انگشتکوتاه، مارمولک کرمی زادرونی، سوسمار انگشتشانهای،...