پنج‌شنبه 18 بهمن 1403

دانشگاه ملایر به جمع دانشگاه‌های جامع کشور پیوست

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
دانشگاه ملایر به جمع دانشگاه‌های جامع کشور پیوست

همدان - ایرنا - دانشگاه ملایر در راستای اجرای مصوبه 131 سال گذشته شورای ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور با موضوع ساماندهی موسسات آموزش عالی با تاکید بر ارتقا کیفی، پاسخگویی به نیازها و استفاده بهینه از منابع به جمع دانشگاه های جامع کشور پیوست.

به گزارش ایرنا، ارتقای جایگاه دانشگاه ملی ملایر در نشست اسفندماه سال گذشته شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی وزارت علوم به تصویب رسید.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی روز چهارشنبه در این باره اظهار داشت: ارتقا جایگاه دانشگاه ملایر به دانشگاه جامع در اجرای مصوبه 131 سال گذشته شورای ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور با موضوع ساماندهی موسسات آموزش عالی، تاکید بر ارتقاء کیفی و استفاده بهینه از منابع انجام شد.

حجت الاسلام «احد آزادیخواه» این موفقیت را حاصل تلاش جهادی مجموعه دانشگاه در طول زمان‌های مختلف به‌ویژه در دوران مدیریت «خسرو سایوند» رییس دانشگاه ملایر دانست.

وی رسیدن به این سطح از موفقیت برای دانشگاه ملایر را بی‌تردید به علت دارا بودن شاخص‌های مثبت و تعریف شده از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برشمرد.

به گزارش ایرنا، سال 1370 دانشکده تربیت دبیر ملایر وابسته به دانشگاه بوعلی سینا همدان با پذیرش 30 دانشجو در رشته علوم تربیتی، تکنولوژی و آموزشی آغاز به کار کرد، همزمان نیز زمینی در کیلومتر چهار جاده اراک (محل فعلی دانشگاه) به این دانشکده اختصاص یافت و مقدمات ساخت آن فراهم شد.

از سال 1373 با پذیرش دانشجو در رشته دبیری ریاضی، تعداد رشته‌ها به 2 رشته افزایش یافت و این روند تا سال 79 با فراز و نشیب‌هایی ادامه یافت، تا اینکه سال 1379 تلاش مسوولان وقت دانشکده، کمک‌های ارزشمند افراد نیکوکار این شهرستان و همچنین انتقال ساختمان دانشکده صنعت از وزارت نفت به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، زمینه توسعه این دانشکده را به مجتمع آموزش عالی ملایر فراهم کرد و همزمان کمیته‌ای تخصصی کار تهیه و تدوین برنامه توسعه دانشگاه ملایر را به انجام رساند.

سال 1384 مجتمع آموزش عالی ملایر از دانشگاه بوعلی سینا مستقل شد و به طور رسمی به عنوان «دانشگاه ملایر» فعالیت خود را آغاز کرد.

دانشگاه ملایر به عنوان دومین دانشگاه جامع استان همدان در حوزه آموزش عالی بر مدار توسعه مطلوبی قرار گرفته است و در حال حاضر این دانشگاه دارای 71 رشته تحصیلی شامل 14 رشته در مقطع دکتری، 31 رشته در مقطع کارشناسی ارشد و 26 رشته در مقطع کارشناسی است و بیش از 6 هزار دانشجو در قالب هفت دانشکده عمران و معماری، فنی و مهندسی، منابع طبیعی و محیط زیست، علوم پایه، علوم ریاضی و آمار، ادبیات و علوم انسانی و کشاورزی مشغول به تحصیل هستند.

دانشگاه ملایر در چهار کیلومتری محور ملایر به اراک واقع شده است.

*س_برچسب‌ها_س*