یک‌شنبه 30 دی 1403

دبیر فدراسیون: کرونا 60 درصد باشگاه‌های بدنسازی کشور را غیرفعال کرد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
دبیر فدراسیون: کرونا 60 درصد باشگاه‌های بدنسازی کشور را غیرفعال کرد

کرمان - ایرنا - دبیر فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام کشور گفت: امسال 60 درصد باشگاه‌های این رشته ورزشی به علت شیوع بیماری کرونا تعطیل شده و آنان را به ورشکستگی کشانده است.

حسن کرباسی روز پنجشنبه در جریان بازدید از خبرگزاری ایرنا مرکز کرمان و دیدار با رییس و کارکنان آن افزود: کرونا آسیب‌های بسیاری بر بدنه ورزش پرورش اندام کشور وارد کرده و بسیاری از باشگاه‌ها را به ورشکستگی رسانده است.

وی اظهار داشت: تاثیر ویروس کرونا بر ورزش استان کرمان، کشور و جهان تاثیر چشمگیر بوده زیرا علاوه بر تعطیلی برخی مسابقات، باشگاه ها ورزشکاران را با رعایت پروتکل ها پذیرش می‌کنند.

ضرورت درجه‌بندی باشگاه‌های پرورش اندام کشور

دبیر فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام کشور گفت: باشگاه های پرورش اندام زیر مجموعه ادارات کل ورزش و جوانان در استان ها هستند که این ادارات موارد را به فدراسیون انتقال می دهند و در این راستا با حمایت و پرداخت تسهیلات از حقوق باشگاه داران دفاع می کنیم.

وی ادامه داد: 14 هزار باشگاه دارای پروانه فعالیت و رسمی در کشور داریم که به علت گستردگی کار ضرورت درجه بندی باشگاه ها مشاهده می شود و در این زمینه ضمن امکان سنجی، تمامی موارد بررسی شود و بر اساس آن حمایت های لازم شکل گیرد و رییس جدید فدراسیون با برنامه ریزی اهداف را براورده کند.

تولید مکمل‌های پرورش اندام بومی‌سازی می‌شود

وی اضافه کرد: یکی از بزرگترین دغدغه های وزیر ورزش و جوانان ارائه مکمل غیر استاندارد در باشگاه ورزشی است و وزارت بهداشت به عنوان متولی اعطای مجوز صدور و توزیع بر اساس قانون باید به این کالاها نظارت کند.

کرباسی افزود: قانون گذار در بند 10 نظارت بر فعالیت باشگاه های ورزشی، توزیع به باشگاه‌ها را به عهده فدراسیون پزشکی ورزشی گذاشته و از سال گذشته جلسات متعددی داشتند و کنترل مکمل‌ها نیاز به کاری گسترده دارد.

وی گفت: کمیته ای تشکیل شده که در این بخش مجموعه هایی که با مکمل‌های غیر استاندارد درگیرند از جمله فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام، فدراسیون پزشکی ورزشی و شرکت توسعه سلامت که با به‌کارگیری پزشکان مقیم و بازرسان بر استان ها کنترل و نظارت دارند، به عضویت این کمیته درآمدند.

وی بیان داشت: این کمیته وظیفه جلوگیری از آثار مخرب و در دسترس قرار دادن صحیح را با اطلاع‌رسانی گسترده برعهده دارد زیرا مردم باید مکمل سالم را از ناسالم و عوارض آن را بدانند که به طور قطع در این زمینه شبکه اطلاعاتی گسترده در روابط عمومی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام احداث می‌شود.

دبیر فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام گفت: جهاد دانشگاهی 2 خط تولید به مکمل های غذایی ورزشکاران اختصاص داده که تا سه ماه آینده خط انبوه آن به بهره برداری می رسد و پروسه آزمایشی طی و نیاز بازار در بخش ورزشکاران رصد شده است.

وی تاکید کرد: سیاست گذاران می توانند با سیاست تولید مکمل‌های ورزشکاران در کنار حمایت از تولید داخلی، جلوی مکمل‌های غیر استاندارد را بگیرند زیرا تولیدکننده داخلی محصولی با کیفیت‌تر از نمونه‌های خارجی در اختیار علاقمندان قرار می‌دهد.

خبرنگار نوک پیکان انتقال اطلاعات به مردم است

وی خاطرنشان کرد: خبر و اطلاع‌رسانی حوزه‌ای پر زحمت و مظلوم با کمترین امکانات در کشور محسوب می شود و بسیاری افراد با هزینه های شخصی خود و بودجه اندک آن را اداره می‌کنند اما خبرنگار نوک پیکان انتقال اطلاعات و تمامی مباحث جامعه به مردم است.

کرباسی افزود: حوزه خبر در بخش ورزش نیز همین گونه، با در اختیار قرار دادن تریبون به ورزشکاران، بیان مطالب آنان به جامعه انجام می شود.

وی ادامه داد: انعکاس کمبودها و نقد سازنده می تواند الگویی برای کشور و نسل جوان ما باشد که در جامعه نمود می یابد لذا تعامل رسانه و دیگر حوزه ها باید حساب شده و دقیق باشد که تاثیری صحیح در جامعه داشته باشند.

پرورش اندام کرمان پیشرو در کشور

وی با بیان اینکه حوزه ورزش الگوی خاصی برای جوانان تلقی می شود گفت: ورزش پرورش اندام استان کرمان پیشرو کشور است و اکنون مدیرکل سابق استان کرمان در راس این فدراسیون از کرمان امتیازی برای رشد ورزش در این استان است.

دبیر فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام کشور عنوان کرد: استان کرمان مدیرانی جوان، لایق و تحصیل کرده علمی در خود پرورش می دهد و کشور از چنین مدیران آکادمیک و ورزشکار بهره می برد.

وی گفت: فدراسیون پرورش اندام با کمترین بودجه در سال 98 به میزان یک میلیارد و 100 میلیون تومان به بهترین نحو ممکن اداره شد که این اعتبار شاید هزینه یک اعزام جهانی هم نشود لذا این فدراسیون مدیری با شم اقتصادی را می طلبد که برای آن درآمدزایی و تغییراتی ایجاد کند.

مجمع انتخاباتی فدراسیون پرورش اندام اواخر ماه آینده برگزار می شود

وی با اشاره گروه گسترده مخاطب فدراسیون پرورش اندام به عنوان یکی از نکات خاص آن افزود: این فدراسیون درگیر چهار میلیون نفر گروه مخاطب ورزشکار قرار دارد و از قشر ضعیف تا اقشار بالای جامعه با آن در ارتباط هستند لذا علاوه بر برخورداری از حساسیتی ویژه، برنامه ریزی شفاف را می طلبد.

کرباسی یادآور شد: با برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام کشور تا اواخر ماه آینده سکاندار آن مشخص شود و اهداف و برنامه ها تدوین و به اطلاع اعضای مجمع هیات های استانی می رسد که امیدواریم ریاست جدید فدراسیون با حمایت هیات ها اهداف خود را ریل پذاری و پایه گذاری کند.

وی ادامه داد: استان کرمان باشگاه های خوبی در حوزه ورزش کشور در اختیار دارد که این باشگاه ها پیشکسوت و پیشتاز استان ها هستند لذا کرمان باید به جایگاهی رفیع تر دست یابد که این امر حق استان است.

جوان‌گرایی فدراسیون پرورش اندام را پرشور کرده است

دبیر فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام کشور بیان داشت: در تمامی حوزه ها مدیری که می خواهد موفق شود، نیاز به تعامل با پیشکسوتان دارد و اعتقاد داریم در صورتی که چرخه اقتصادی و ورزشی بخواهد رشد یابد، نخستین اصل اعتماد به جوانان است و جوانان با انگیزه و شور از تجربه و تخصص پیشکسوتان استفاده کنند.

وی تاکید کرد: سکان فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام بر عهده یک جوان کرمانی گذاشته شده لذا متفاوت تر از سایر فدراسیون ها فعالیت های پرشورتری را دنبال می کند.

وی ادامه داد: امیری خراسانی از افراد با تجربه، موافق و مخالف دعوت به عمل می آورد و نظرات آنان را می گرفت و سپس اقدام به تصمیم گیری و جمع بندی می کرد و مدیر موفق باید از تجربه و تخصص پیشکسوتان بهره و استفاده ببرد.

کرباسی با بیان اینکه استان کرمان در حوزه پرورش اندام و بدنسازی دارای باشگاه های متعددی است گفت: استان کرمان دارای چندین باشگاه تراز اول ازجمله مس کرمان است.

همچنین در این بازدید علاوه بر دبیر فدراسیون، محمد نصیری دبیر هیات بدنسازی و پرورش اندام استان کرمان و میلاد مقیمی رییس روابط عمومی فدراسیون و سایر چهره‌های ورزشی استان حضور داشتند و به سوالات خبرنگاران خبرگزاری ایرنا مرکز کرمان پاسخ دادند.

*س_برچسب‌ها_س*