درخواست مهم مخبر برای مبارزه با مفاسد اقتصادی
![درخواست مهم مخبر برای مبارزه با مفاسد اقتصادی](https://static2.eghtesadnews.com/thumbnail/4krWirafyVJF/voUSvNP2ClLRyqrAuBTFbtjFoavO7HR7-EbBXZyZf2KIZ6S7DV4gozS2IFyPge3eLHEnngE3KDobe-cYU4N2UKwO9nbkbIz6ywpgzrCJSonkiG3pI_QvVJMtK7Jf75PBn-0UZxytR9ihjo0im9lJlA,,/o0Al3cWTYpny.jpg)
مخبر در جلسه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی از اعضای ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی خواست ضمن تلاش مجدانه برای تکمیل و راه اندازی سامانه ها و الکترونیکی شدن فرایندها، نسبت به اولویت بندی و اجرای برنامه های کوتاه مدت نیز اقدام شود تا بتوانیم از فساد و تخلفات پیشگیری کنیم.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، در این جلسه گزارشی از آسیب شناسی مبارزه با مفاسد در یک دهه اخیر و نیز ضعف های این ستاد طی سال های گذشته ارائه شد.
در این جلسه که معاون اول قوه قضائیه، وزرای اطلاعات، امور اقتصادی و دارایی، دادگستری، جهاد کشاورزی، رئیس کل بانک مرکزی، رئیس بازرسی ویژه رئیس جمهور، رئیس دیوان محاسبات کشور و نمایندگان دستگاه های مربوطه نیز حضور داشتند، اعضای جلسه نظرات و دیدگاه های خود را در خصوص گزارش های ارائه شده و آسیب شناسی صورت گرفته ارائه کردند و به بیان پیشنهاداتی در راستای هدفمند شدن و ملموس تر بودن مبارزه با فساد در کشور پرداختند.
مخبر در این جلسه از اعضای ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی خواست ضمن تلاش مجدانه برای تکمیل و راه اندازی سامانه ها و الکترونیکی شدن فرایندها، نسبت به اولویت بندی و اجرای برنامه های کوتاه مدت نیز اقدام شود تا بتوانیم از فساد و تخلفات پیشگیری کنیم.
همچنین بخوانید