شنبه 29 دی 1403

در اختتامیه بزرگ‌ترین پویش کتابخوانی کشور چه گذشت؟

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
در اختتامیه بزرگ‌ترین پویش کتابخوانی کشور چه گذشت؟

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، این مراسم 2 شهریور ماه همزمان با‌اشغال ایران توسط متفقین و فرار رضاخان پهلوی از ایران مقابل کاخی برگزار شد که ساختمان آن شاهد رویداد‌های مهم تاریخی بسیاری بود. مراسم با قرائت آیاتی چند از کلام‌الله مجید با صوت یک قاری دهه هشتادی و اجرای سرود جمهوری اسلامی ایران از سوی گروه شاه جهان آغاز شد. مهدی شریفی دبیر محتوایی «هیس‌طوری» در این مراسم گفت: اعتراف...

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، این مراسم 2 شهریور ماه همزمان با‌اشغال ایران توسط متفقین و فرار رضاخان پهلوی از ایران مقابل کاخی برگزار شد که ساختمان آن شاهد رویداد‌های مهم تاریخی بسیاری بود. مراسم با قرائت آیاتی چند از کلام‌الله مجید با صوت یک قاری دهه هشتادی و اجرای سرود جمهوری اسلامی ایران از سوی گروه شاه جهان آغاز شد.

مهدی شریفی دبیر محتوایی «هیس‌طوری» در این مراسم گفت: اعتراف می‌کنیم ما بعد از 9 ماه فعالیت با بچه‌ها در هیس‌طوری فهمیدیم که بیشتر اوقات بی‌جهت نگرانیم؛ چرا که فکر می‌کنیم دهه هشتادی‌ها و دهه نودی‌ها عجیب و غریب‌اند. در حالی که همراهی با بچه‌های هیس‌طوری نشان داد نسل آینده ایران بیش از نسل ما می‌درخشند و ایران را سربلند نگه می‌دارند.

در ادامه این مراسم فیلمی از بیانات مقام معظم رهبری نمایش داده شد که ایشان در این فیلم با خطاب قرار دادن نوجوانان در دیدار خود با نخبگان و استعداد‌های برتر تحصیلی، آن‌ها را به مطالعه و تامل در کتاب‌های «نگاهی به تاریخ جهان» اثر جواهر نعل نهرو و «سرگذشت استعمار» اثر مهدی میرکیایی تشویق می‌کنند.

علی باقری‌کنی، معاون سیاسی وزارت امور خارجه کشور رو به دهه هشتادی‌های «هیس‌طوری» ادامه داد: هویت ایرانی اسلامی در دستان شما نوجوانانی است که با به‌کارگیری و شکوفایی قابلیت‌ها، توانمندی‌ها و ظرفیت‌های خود از آن پاسداری می‌کنید و گسترش‌اش می‌دهید. همان‌گونه که در این پویش کتاب‌خوانی موفقیت‌های بزرگی را کسب کردید و جایگاه اندیشه‌ورزی خود را ارتقا بخشیدید باید در حفاظت و سازندگی هویت خود نیز کوشا باشید.

در بخش بعدی آیین پایانی پویش کتاب‌خوانی هیس‌طوری، ابوالقاسم طالبی کارگردان فیلم یتیم‌خانه ایران به‌خاطر تولید این اثر سینمایی با موضوع مبارزه با استعمار، تقدیر شد و مدال طلای این پویش کتابخوانی را دریافت کرد. وی پس از دریافت مدال طلای «هیس‌طوری» در سخنان کوتاهی گفت: همواره یکی از آرزوهایم این بود که روزی شاهد باشم که بچه‌های کشورمان تاریخ بخوانند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی نیز در بخش پایانی این مراسم در سخنانی کوتاه گفت: باید به این نوجوانان شایسته و تمامی دانش‌آموزانی که به دنبال فهم تاریخ ایران هستند تبریک گفت.

وی افزود: در اختتامیه پویش هیس‌طوری به‌عنوان بزرگ‌ترین پویش کتابخوانی کشور با قدردانی از شرکت‌کنندگان و برگزارکنندگان این پویش گفت: تلاش در جهت درک واقعیات تاریخی ایران اسلامی حرکتی ارزشمند و قابل تقدیر است.

قمی در پایان با بیان اینکه اشتیاق دانش‌آموزان برای درک تاریخ کشورشان ستودنی است، گفت: باید به این نوجوانان شایسته و تمامی دانش‌آموزانی که به دنبال تاریخ ایران هستند تبریک گفت. آفرین به تمامی کسانی که در راه کسب اطلاعات بیشتر در زمینه هویت ایران اسلامی خود تلاش می‌کنند.

در پایان این مراسم نفرات برگزیده پویش «هیس‌طوری» معرفی و تقدیر شدند.

منبع: کیهان