در طرح بازآفرینی محلات تاریخی قزوین قائل به حفظ میراث فرهنگی هستیم
نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس گفت: ما در محلات اصیل و تاریخی قزوین قائل به حفظ میراث فرهنگی و بافتهای تاریخی هستیم با این حال نباید این موضوع مانعی برای مطالبات به حق اهالی و ساکنین این مناطق باشد.
دکتر فاطمه محمدبیگی امروز 27 شهریور در نشست بازآفرینی محلات استان قزوین که با حضور مهدی عبوری، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، نمایندگان استان، استاندار قزوین و مسئولان استانی در دفتر حجتالاسلاموالمسلمین تلخابی نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان برگزار شد، اظهار کرد: بازآفرینی محلات قدیمی قزوین آرزوی من است چراکه سالها در کوچه پس کوچههای این محلات زندگی کرده و از آن خاطره دارم.
وی بیان کرد: متأسفانه سالهاست به بهانه بازآفرینی شاهد قفل شدن محلات اصیل و تاریخی قزوین هستیم که این موجب نارضایتی مردم و تحمیل هزینههای بسیار اجتماعی شده است.
محمدبیگی خاطرنشان کرد: محلاتی مانند بلاغی، هادی آباد، سردار و دباغان از جمله محلات اصیل با بافت تاریخی در قزوین است که سالها درگیر موضوع بازآفرینی شده و اهالی آن بلاتکلیف شاهد عدم اقدام جدی مسئولان برای تعیین تکلیف این موضوع هستند.
وی تصریح کرد: باید تسهیلات ویژه برای اهالی و ساکنین این محلات در نظر گرفته شود، در سفر وزیر راه و طی مکاتباتی که با وی داشتم بر ضرورت اختصاص بودجه ملی برای سرعت گرفتن پروژههای بازآفرینی این 4 محله تأکید داشته و آن را بهعنوان مطالبه جدی اهالی این مناطق پیگیر هستم.
نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس بیان کرد: ما قائل به حفظ میراث فرهنگی و بافتهای تاریخی هستیم با این حال نباید این موضوع مانعی برای مطالبات به حق اهالی و ساکنین این مناطق باشد. باید ذائقه و نیازمندیهای اهالی که در آنجا زندگی میکنند، در موضوع بازآفرینی در نظر گرفته شود.
وی گفت: با تسریع در موضوع بازآفرینی و تعیین تکلیف آن بیشک منافع اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی برای محلات را شاهد خواهیم بود و ما نیز در حوزه تقنینی حاضر هستیم تا هر جایی که نیاز است موانع قانونی را مطرح و حل آن را پیگیری کنیم.
محمدبیگی در پایان اظهار کرد: ضمن اینکه میتوان برای حل مشکلات محله دباغان و حرم امامزاده حسین (ع) از ظرفیت آستان قدس رضوی استفاده کرد.
انتهای پیام