در هیأت کشتی خوزستان چه خبر است؟/ آیا دبیر بدون حضور سوریان ختم غائله میکند؟
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، طی روزهای گذشته برخی از ستارگان تیم ملی کشتی فرنگی ایران از بی تفاوتی رئیس هیات کشتی استان خوزستان نسبت به وضعیت کشتی گیران این استان شدیدا گلایه کردند و به صورت شدیدی به انتقاد از عملکرد هیأت نشینان خوزستان برداختند. هیأت کشتی استان خوزستان که متولی اصلی قطب مدالآور جهانی کشتی فرنگی کشورمان تلقی میشود، طی ماههای گذشته چالشهای بسیار و مشکلات فراوانی را برای فدراسیون و اعضای تیمهای ملی ایجاد کرده است. این مشکلات تا جایی ادامه داشته که کستی گیران این استان ره به صدا در آورده است.
کشتی گیران خوزستانی تیم ملی انتظار چندان زیادی از هیات کشتی استان ندارند و تنها خواسته آنها توجه رییس هیات کشتی در موارد پیش پا افتادهای همچون هزینه بلیت رفت و برگشت به اردوی تیم ملی یا داروی مکمل است تا مجبور نشوند از خانواده خود برای پرداخت این هزینهها کمک بگیرند.
موضوع قابل توجه این است که رئیس فدراسیون کشتی همیشه تأکید میکند انتظارات بسیار زیادی از رؤسای هیأتهای استانی دارد و توجه ویژهای را به استانهای قهرمانپروری نظیر مازندران، فارس، تهران، کردستان، خوزستان و... نشان داده است اما در عمل اتفاق دیگری در حال رخ دادن است و بسیاری از خوزستانیهای اهل کشتی از عملکرد این هیأت گلایههایی جدی داشتهاند. هیأت استان تهران که خود یکی از حاشیه دار ترین هیأت ها استانی به شمار می رفت حدود یک ماه پیش تعیین تکلیف شد تا با روی کار آمدن علی عسگری کمی خیال دبیر از بابت تهران راحت شود. حال پیش بینی می شود خوزستان هم نیاز به یک خانه تکانی داشته باشد و دبیر یک فرد کارآمد تری را بر مسند این استان بنشاند.
در این میان رییس هیات کشتی خوزستان مدعی پرداخت 60 میلیون تومان پاداش به پویا دادمرز از سوی هیات کشتی خورستان شد که این کشتیگیر بلافاصله با تکذیب این ادعا، عنوان کرد: این مبلغ به عنوان پاداش مدال آوری طی سال های گذشته از سوی اداره کل ورزش و جوانان خوزستان پرداخت شده و هیات کشتی این استان هیچ نقشی در پرداخت آن نداشته است!
مهدی محسن نژاد دیگر چهره شاخص کشتی فرنگی ایران نیز در مصاحبهای با انتقاد از عملکرد ضعیف هیات کشتی خوزستان، خواستار اندکی توجه به وضعیت ملی پوشان این استان شد. همچنین تعدادی دیگر از چهره های شاخص تیم ملی نیز خواستار مصاحبه در اینباره شدهاند.
با وجود تمام این گلایهها هیأت کشتی استان قصد داشت تا با میزبانی از یک تورنمنت جوانان بینالمللی به نوعی سرپوش روی تمام این انتقادات بگذارد اما لغو این رویداد از سوی فدراسیون مشخص کرد که سیاست مسئولان هیأت کشتی استان خوزستان نخنما شده و مسئولیت رئیس هیأت در عین برگزاری رویدادها، چیزهای بسیار مهم دیگری هم است. هرچند حضور تیمهای معتبر دلیل لغو مسابقات عنوان شده اما شواهد چیز دیگری را نشان میدهد که آن هم تغییر در هیأت کشت خوزستان است.
خوزستان که قهرمانان بسیاری را به کشتی فرنگی ایران و جهان معرفی کرده و همین الان هم نایبقهرمانان جهان را در اردوهای تیم ملی دارد، طی سال اخیر به کلی دچار افول شده و حتی شنیده میشود که قراردادهای کشتیگیران باشگاه فولاد خوزستان که در لیگ برتر حضور داشت به طور کامل تسویه نشده است. نکته قابل توجه این است که بالاترین قرارداد کشتی گیران در این باشگاه 200 میلیون تومان بوده و پرداخت نشدن قراردادها نشان از عدم درایت تیم ریاست هیأت در گرفتن حق بچههای استان را دارد.
از طرفی هم این اتفاقات در شرایطی رخ داده است که خبری از حمید سوریان تابغه کشتی ایران در فدراسیون نیست. سوریان اسما نایب رئیس فدراسیون کشتی است اما در عمل می توان گفت ریاست کشتی فرنگی کشور بر دوش حمید سوریان بود و بعد از رفتن او از فدراسیون حاشیه ها در برخی مواقع بیش از پیش شد. پس از استعفای سوریان، که مورد تأیید علیرضا دبیر نبود تاکنون از اعلام سرپرست جدید سر باز زده و منتظر ایستاده تا ژنرال 7 ستاره کشتی فرنگی جهان به سمت قبلی خود برگردد. چرا که او معتقد است تنها کسی که می تواند نایب رئیس فدراسیون کشتی باشد سوریان است. دبیر تا به امروز جانشینی برای او معرفی نکرده است تا نشان دهد در انتخابهای خود مرغ یک پا دارد.
حال باید منتظر ماند و دید علیرضا دبیر می تواند بدون حضور حمید سوریان به اوضاع فرنگی کاران خوزستان ورود کرده و مشکلات را حل کند؟ این موضوع مسئله ای است که این روزها دهن ها را درگیر کرده است تا مشخص شود آیا در استان خوزستان حق به حق دار میرسد یا خیر؟
پایان پیام /