جمعه 9 آذر 1403

دستاوردهای حوزه پزشکی از محورهای تعاملات بین‌المللی است

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
دستاوردهای حوزه پزشکی از محورهای تعاملات بین‌المللی است

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بیست‌وچهارمین کنگره بین‌المللی پزشکی تولید مثل و نوزدهمین کنگره فناوری سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی رویان، با حضور روح‌الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری و در سالن همایش‌های پژوهشگاه رویان برگزار شد. دهقانی در این مراسم، با اشاره به این‌که رویان محل تجمع و تکثر دانشمندان افتخارآفرین است، عنوان کرد: این دانشمندان...

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بیست‌وچهارمین کنگره بین‌المللی پزشکی تولید مثل و نوزدهمین کنگره فناوری سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی رویان، با حضور روح‌الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری و در سالن همایش‌های پژوهشگاه رویان برگزار شد.

دهقانی در این مراسم، با اشاره به این‌که رویان محل تجمع و تکثر دانشمندان افتخارآفرین است، عنوان کرد: این دانشمندان نه فقط در ایران بلکه در سطح جهان افتخارآفرینی کرده و درخشیده‌اند و وظیفه خود را ادای ادب و احترام به آنان می‌دانم.

رییس بنیاد ملی نخبگان، رویان را یک دانشگاه و الگوی تکثیر فضای تحقیقاتی، علمی و انقلابی دانست و افزود: این پژوهشگاه از ارزنده‌ترین دستاوردهای پس از انقلاب اسلامی به شمار می‌رود که به مدد تلاش و همت مردی خداباور و ایران‌باور، در دل جهاد دانشگاهی، شکل گرفت. این پژوهشگاه در بسیاری از حوزه‌ها از جمله سلول‌های بنیادی جزو پیشتازان و جریان‌سازان اصلی کشور به شمار می‌رود و افتخارات بسیاری برای کشور به ارمغان آورده است.

دهقانی با بیان این‌که پژوهشگاه رویان از مهم‌ترین سرمایه‌های کشور به شمار می‌رود، عنوان کرد: پژوهشگاه رویان و سایر پژوهشگاه‌ها و پژوهشکده‌های جهاد دانشگاهی از جمله این سینا و معتمد، از ظرفیت‌ها و سرمایه‌های ارزشمند این کشور هستند که مهم‌ترین دارایی آن‌ها، نیروی انسانی توانمند، متواضع و تلاشگری است که بیش از آن‌چه که تلاش‌هایشان دیده شود، فعالیت می‌کنند. وظیفه خودمان می‌دانیم که حمایت‌های لازم را از آنان صورت دهیم.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهوری، حوزه پزشکی و سلامت را یکی از عرصه های پیشتاز و جریان ساز کشور دانست و گفت: روند رو به پیشرفت و دستاوردهای ارزشمند در حوزه پزشکی و سلامت، موجب شده است ایران به عنوان یک قدرت در این حوزه مطرح باشد. تلاش مستمر چندین ساله زمینه ساز این موفقیت بوده است و امیدوارم این روند رو به پیشرفت، با برطرف شدن کم‌توجهی‌ها و کم‌مهری‌هایی که به جامعه پزشکی و سلامت می‌شود با قدرت بیش‌تری ادامه یابد.

دهقانی، دیپلماسی علم و فناوری را یکی از ارکان تعاملات بین المللی دولت دانست و افزوود: رییس جمهوری محترم در تمام سفرها و دیدارهای بین المللی، به حوزه علم و فناوری به عنوان یکی از محورهای مذاکرات توجه دارند و تمرکز اصلی این گفت‌و‌گوها حوزه سلامت، درمان و تجهیزات پزشکی است.

در بخش دیگری از این مراسم با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهوری از پروفسور ملک حسینی، پیشکسوت علم پیوند در ایران، پروفسور عباس افلاطونیان پیشکسوت حوزه پزشکی تولید مثل و پروفسور فریدون مهبودی پیشکسوت علم زیست فناوری دارویی تجلیل شد.

گفتنی است بیست و چهارمین کنگره بین‌المللی تولید مثل، نوزدهمین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و هجدهمین سمینار پرستاری مامایی از هفتم شهریورماه سال جاری آغاز به کار کرده است و تا دهم شهریورماه ادامه خواهد داشت.