یک‌شنبه 26 اسفند 1403

دستور سران قوا برای تداوم قیمت‌گذاری کالاهای ضروری و حساس

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
دستور سران قوا برای تداوم قیمت‌گذاری کالاهای ضروری و حساس

بنابر دستور سران قوا بر تداوم قیمت‌گذاری کالاهای ضروری و حساس، هرگونه قیمت‌گذاری دولتی به‌استثنای کالا‌های اساسی یارانه‌ای، کالا‌های انحصاری و خدمات دولتی، ممنوع اعلام شده است.

در یکصد و هفدهمین جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا مورخ 27 بهمن 1403 در خصوص درخواست شماره 30279/ م مورخ 14 آبان 1403 معاون اول رئیس جمهور با موضوع "تمدید مصوبه جلسه 102 شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا در خصوص اختیارات ستاد تنظیم بازار" این شورا مصوب کرد که در راستای سیاست‌گذاری برنامه‌ریزی و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی و با هدف اتخاذ تدابیر لازم به‌منظور تنظیم بازار، ستاد تنظیم بازار با ترکیب معاون اول رئیس جمهور، وزیر صمت، رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزیر اقتصاد، رئیس‌کل بانک مرکزی، وزیر کشور، وزیر جهاد کشاورزی، وزیر راه، وزیر اطلاعات، وزیر تعاون، رئیس سازمان حمایت و رئیس سازمان تعزیرات تشکیل شود که ناظر بر بازار و تنظیم‌گر این بازار باشد.

به گزارش تسنیم، لازم به ذکر است بر اساس جزء (2) بند (ث) ماده 46 برنامه هفتم توسعه، هرگونه قیمت‌گذاری دولتی به‌استثنای کالا‌های اساسی یارانه‌ای، کالا‌های انحصاری و خدمات دولتی، ممنوع اعلام شده است، این حکم در طول اجرای برنامه، بر ماده (21) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (2) نیز حاکم است.

با این حال اما، اخیراً مصوبه‌ای از سوی شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا بنا به درخواست معاون اول ریاست‌جمهور در مورخه 27 بهمن ماه سال جاری به تصویب رسیده است که بر اساس آن، اختیارات ستاد تنظیم بازار برای سال‌های 1403 و 1404 تمدید شده و عملاً مقرره مهم قانون برنامه هفتم به حاشیه رانده شده است.

از میان اخبار

فریدون فرخزاد؛ پرتره یک شومن مشهور

نقدعلی خلاف واقع می‌گوید؟

دیدار پشت در‌های بسته علیه ایران؛ عربستان و آمریکا چه در سر دارند؟

ایران با دونالد ترامپ چه باید بکند؟