دستور ویژه وزیرکشور به دستگاه های دولتی / برای افزایش اختیارات استانداران لایحه به مجلس می بریم /4 استاندار سابق در دولت باقی ماندند
وزیر کشور مومنی با اشاره به افزایش اختیارات استانداران گفت: این موضوع مورد تاکید رئیس جمهور نیز بوده و بخشی که در اختیار بوده به زودی واگذار خواهد شد و بخشی که هم که نیاز به قانون دارد در قالب لایحه به مجلس خواهیم برد تا این مشکل برطرف شود.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اسکندر مومنی، وزیر کشور روز پنجشنبه 22 آذر در جلسه شورای اداری استان البرز گفت: ایران امروز بیش از هر زمان دیگری به وفاق، امنیت، آرامش، امید و امیدآفرینی نیاز دارد و استان البرز یک نماد عملی از وفاق و زندگی وفاق آمیز از همه اقوام است.
به روایت ایسنا، مومنی گفت: از همه قومیتهای کشور در البرز سکونت دارند و در کمال آرامش و امنیت در کنار هم زندگی میکنند و این یکی از فرصت های بزرگ در این استان است.
وی با بیان اینکه رئیس محترم جمهور در شعارهای انتخاباتی رویکرد وفاق را مطرح کردند؛ گفت: وفاق یک شعار نیست یک راهبرد بزرگ است و گریزی نداریم جز اینکه همه دست به دست هم دهیم و با پذیرفتن همه تفاوتها در کنار هم باشیم و ایران را بسازیم و به سمت ایران قوی حرکت کنیم.
وی ادامه داد: شاید این آخرین جلسه تودیع، معارفه یا ابقای استانداران باشد. استانداران دولت چهاردهم براساس راهبرد اصلی وفاق و همبستگی ملی انتخاب شدهاند. رئیس جمهور فرمودند که افراد با داشتن کارآمدی لازم انتخاب شوند و فرقی نباید داشته باشد از چه مذهب، قومیت، نژاد و تفکری باشد و هر کس شایستگی داشت در این دایره قرار گیرد.
وزیر کشور افزود: براساس همین رویکرد، شاخصها و مصادیق تعیین شدند و در گام اول بنا شد مجموعه استانداران موجود ارزیابی شوند طبیعی است که تغییر مدیریت مفهومش این نیست که همه افراد در گذشته جابجا شوند و بر این اساس قرار شد چهار استاندار در چرخه خدمت بمانند که دو استاندار به استان دیگری رفتند، یک استاندار هم به دلیل احتیاج در مرکز در سمت معاونت اقتصادی وزیر کشور به کار گرفته شد و استاندار البرز هم ابقا شد.
مومنی با بیان اینکه از همه رویکردها و تفکرات و اقوام در میان استانداران حضور دارند؛ گفت: اولین بار استانداری از اهل سنت برای کردستان انتخاب شد؛ استاندار بلوچ اهل سنت در سیستان و بلوچستان به کار گرفته شد و استاندار عرب هم برای خوزستان انتخاب شد.
وی گفت: همین توصیه را به همه مدیران هم داریم. ما یک ملت هستیم. ایران عزیز ما یک ملت است و از قومیتها و مذاهب و نگاههای مختلفی شکل گرفته است اما فارغ از اینها یک ملت یکپارچه هستیم که هویت ایرانی و ملی خود را حفظ کردهیم و امروز ایران اسلامی عزیز به خود می بالد که از همه نگاهها و تفکرات در دولت حضور دارند و این شرط اصلی برای قوی شدن ایران است.
مومنی با تاکید بر اینکه رضایتمندی مردم باید در راس برنامههای مسئولان قرار گیرد، گفت: احترام به مردم هیچ هزینهای ندارد و سبب افزایش رضایتمندی مردم خواهد شد و همان گونه که انتظار داریم با ما با احترام برخورد شود، این موضوع را برای مردم نیز با حساسیت بیشتر انجام دهیم تا سرمایه اجتماعی بزرگی را برای ما تولید کند، کرامت مردم را همیشه در نظر بگیریم؛ در میان مردم برویم، حرف مردم را بشنویم. حضور در بین مردم را دست کم نگیریم، برخورد درست با مردم باید از سوی همه مسئولان اجرایی شود. مومنی با اشاره به حجم بالای ترافیک در یک روز نیمه تعطیل در این استان گفت: باید از سطح ملی کنیم تا این مشکل برطرف شود و با ظرفیت ملی بستر زیرساختهای حمل و نقل را باید گسترش دهیم. وزیر کشور احیای واحدهای تولیدی راکد را اولویت مهم استانداران دانست و گفت: روا نیست یک واحد بعد از مدتی تعطیل و کارگران بیکار شوند، لذا از همه استانداران میخواهم سرمایهگذاری در استان را جدی بگیرند و مانع رکود و تعطیلی هرگونه واحد تولیدی شوند. مومنی با اشاره به افزایش اختیارات استانداران گفت: این موضوع مورد تاکید رئیس جمهور نیز بوده و بخشی که در اختیار بوده به زودی واگذار خواهد شد و بخشی که هم که نیاز به قانون دارد در قالب لایحه به مجلس خواهیم برد تا این مشکل برطرف شود. وی با اشاره ناترازی انرژی گفت: از مردم میخواهم در مرحله نخست صرفه جویی را در اولویت خود قرار دهند و اجازه نداریم سرمایهای که آیندگان نیز به آن احتیاج دارند تمام کنیم لذا همه باید عامل به صرفه جویی باشیم و همه نهادها و دستگاههای اجرایی باید صرفهجویی را آغاز کنند و به همه سازمانها و نهادها دستور میدهم صرفهجویی در مصرف انرژی را آغاز کنند و مدیری که این موضوع را رعایت نکند قطعا در ارزیابی با آنها برخورد خواهد شد.
27211
کد خبر 1995972