دستگاه قضائی
دستگاه قضائی
قدس - رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: 57 درصد پرونده های شوراهای حل اختلاف استان تهران به صلح می انجامد.
دادستان مرکز استان اردبیل دستور پلمب محل برگزاری مراسم هنجارشکنانه و غیرقانونی رقص و آواز داملا، خواننده مشهور اهل باکو را صادر کرد.
سمنان - رئیس کل دادگستری استان سمنان با بیان اینکه تعیین تکلیف پروندههای مسن اولویت دستگاه قضایی است، گفت: در بازدید از شعب دادگستری استان این موضوع تکلیف شده است.
یک قاضی دادگاه ارومیه با صدور احکام جایگزین حبس برای اورژانس یک مرکز درمانی، تجهیزات مناسب برای انتقال و درمان نوزادان بیمار تهیه کرد.
یک قاضی دادگاه ارومیه با صدور احکام جایگزین حبس برای اورژانس یک مرکز درمانی، تجهیزات مناسب برای انتقال و درمان نوزادان بیمار تهیه کرد.
یک قاضی دادگاه ارومیه با صدور احکام جایگزین حبس برای اورژانس یک مرکز درمانی، تجهیزات مناسب برای انتقال و درمان نوزادان بیمار تهیه کرد.
سند تحول و تعالی قوه قضاییه با توجه به نقش احکام جلب در مُثمرِثمر بودن رسیدگی قضایی، راهحل سهگانهای را برای پوشش چالشهای جلب مطرح کرده است.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: 2 هزار خودروی آتشنشانی در کشور کمبود داریم که لازم است یک بودجه ملی از سمت رییس جمهور به مجلس ارایه شود.
رییس کل دادگستری استان کرمان گفت: برای 1433 نفر که با دستورات قضایی در کرمان کارت ملی آنها مسدود شده بود، رفع محدودیت انجام شده است.
سمنان - رئیس کل دادگستری استان سمنان با بیان اینکه کیفیت آرای صادره در محاکم تجدیدنظر سمنان مطلوب است، گفت: تاکید داریم که آرا باید در کمال دقت، سرعت و صحت صادر شود.
سرپرست دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه سه (ثامن) مشهد گفت: قرار بازداشت موقت برای ضارب نگهبان بوستان خورشید مشهد صادر و متهم روانه زندان شد.
رییسکل دادگستری گفت: سال 1402 حدود 7 هزار پرونده در حوزه تولید در قوه قضائیه تشکیل شده است.
فرمانده انتظامی بندرانزلی از توقیف 2 دستگاه خودروی حامل کولراسپلیت قاچاق به ارزش یک میلیارد و 50 میلیون ریال در شهرستان خبر داد.
سند تحول قوه قضاییه با ارائه 3 راهکار توسعه دفاتر ارائه خدمات، ایجاد درگاه خودکاربری و امکان ارائه خدمات از سکوهای بخش خصوصی، به دنبال ارتقای کیفیت ارائه خدمات حقوقی است.
رئیس عدلیه، خطاب به مقامات قضائی دستور داد ملاقات با مردم و استماع و رفع مسائل و مشکلات حقوقی و قضائی آنها در چارچوب قانون را در زمره اولویتهای کاری خود قرار دهند.