دشمن با جنگ شناختی می خواهد حقیقت را به محاق ببرد / تناقض گویی های حقوق بشری آمریکا و غرب
یاری گفت: امپراتوری رسانهای دشمن همواره باعث شده با یک جنگ شناختی گسترده حقیقت را به محاق ببرند و روایتهای جعلی را غالب کنند، با هیچ منطقی نمیتوان پذیرفت که غرب و آمریکا نگران فوت یک خانم هستند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ استفاده از ابزار تحریم برای تحت فشار قرار دادن کشورهایی که به لحاظ سیاسی مستقل بوده و با رویههای بین المللی آمریکا و غرب مخالف هستند، دهههاست که ادامه دارد و در سطوح مختلف، منجر به نقض صریح حقوق بشر شده است.
یکی از مواردی که آمریکا با استفاده از تحریمهای ظالمانه و همراهی کشورهای غربی آن را نقض کرده است، نقض حق سلامت و بهداشت است، در رابطه با نقض حق سلامت و اقدامات آمریکا در این رابطه میتوان به مرگ بیماران مظلوم ای بی یا پروانهای به عنوان یکی از صدها تأثیرات تحریمهای ظالمانه آمریکا اشاره کرد.
اقدامات ضد حقوق بشری آمریکایی ها و غربی ها اما موضوع جدیدی نیست و شهادت بیش از 13 هزار نفر و مجروحیت بیش از 100 هزار نفر در اثر کاربرد سلاحهای شیمیایی ساخت کشورهای غربی و نقض گسترده حقوق ملت ایران در اثر تحریمهای ظالمانه و غیرقانونی تنها برخی از این مصادیق هستند.
حال اما در حوادث اخیر غربی ها و آمریکایی ها با کارنامه سیاه حقوق بشری خود به ویژه در قبال ملت ایران مدعی حمایت از حقوق بشر و حقوق زنان در ایران هستند و در اقداماتی نمادین و فریبنده ای همچون نمایش پرچم ایران بر روی آبشار نیاگارا ژست حمایت از مردم ایران را می گیرند در حالی که این تناقض گویی ها و استانداردهای دوگانه ی آنها به هیچ وجه قابل توجیه نیست.
دشمن با جنگ شناختی می خواهد حقیقیت را به محاق ببرد / تناقض گویی های حقوق بشری آمریکا و غرب
در همین رابطه محمدجواد یاری کارشناس و تحلیلگر مسائل سیاسی درگفتگو با دیار آفتاب؛ اظهار داشت: هرکسی کمترین شم سیاسی و اطلاعات تاریخی داشته باشد تناقضگوییهای آمریکا و غرب در موضوعات حقوق بشری را بهراحتی دریافت میکند ولی امپراتوری رسانهای دشمن همواره باعث شده با یک جنگ شناختی گسترده حقیقت را به محاق ببرند و روایتهای جعلی را غالب کنند.
وی افزود: غربیها استاد سوژه سازی هستند مثل مسئله اخیر و فوت خانم امینی که در این قضیه کار کردند و با توجه به اینکه متأسفانه در بین عوام سطح سواد رسانهای پایین است آنها میتوانند در جنگ روایتها حقیقت را به حاشیه ببرند و روایت غلط خود را جایگزین کنند.
یاری تصریح کرد: در تابستان 2021 هزار و 646 نفر در کف خیابانهای امریکا کشته شد اما کوچکترین اتفاقی رخ نداد ولی آنها با استفاده از جادوی رسانه میتوانند حق را باطل و باطل را حق جلوه بدهند.
این کارشناس مسائل سیاسی اذعان داشت: کیست که نداند آمریکاییها فقط در منطقه خاورمیانه در دو دهه اخیر و حتی فراتر از آن 8 میلیون انسان را کشتند که نمونههای آن در سوریه، عراق افغانستان و یمن پیش روی ماست اما امپراتوری رسانهای غرب و آمریکا واقعیت را جابجا میکند.
وی تأکید کرد: در خصوص مباحث اخیر یک پشتصحنهای وجود دارد و کسی با هیچ منطقی نمیتواند بپذیرد که غرب و آمریکا نگران فوت یک خانم یا حقوق زنان هستند.
این استاد دانشگاه ادامه داد: آمریکاییهایی که در بوسنی هرزگوین بر روی جنین زنان باردار شرطبندی میکردند و با خنجر آن را بیرون میآوردند حالا چگونه مدعی حقوق زن هستند؟
این تحلیلگر مسائل سیاسی عنوان کرد: آمریکاییها 120 میلیون سرخپوست را در 300 سال اخیر به 250 هزار نفر رساندهاند و خودشان اذعان میکنند که ما اینها را کشتیم.
یاری اظهار داشت: در روزهای اخیر 30 دختر مظلوم در افغانستان درنتیجه اقدامات داعش و آمریکاییها به شهادت رسیدند اما اینها گفته نشد ولی با امپراتوری رسانهای خود با 60 هزار اکانت و رباتهای خود یک هشتگ خاص را به 180 میلیون میرسانند.
وی خاطرنشان کرد: اشک تمساحی که آمریکاییها و غربیها امروز برای ملت ایران میریزند فقط یک دلیل دارد آنهم اینکه دشمن رو به افول است و استراتژیست های تراز اول جهان اذعان میکنند که نظم تکقطبی به رهبری آمریکا رو به پایان است و تغییر نظم و هندسه جهان با بازیگری ایران، روسیه و چین در حال رقم خوردن است.
این استاد دانشگاه با تأکید بر اینکه ایران بازیگر کلیدی این افول برای امریکاست افزود: آمریکاییها عاجز از مهار ایران هستند لذا آخرین پلنی که دارند فعالسازی شکافهای قومی، مذهبی و جنسیتی با تحریک افکار عمومی و نشر اخبار ساختگی است.
یاری عنوان کرد: آمریکایی ها به دنبال این هستند که از روند حرکت سه کشور اصلی که در حال تغییر روند جهانی به نظم چندقطبی هستند جلوگیری کنند لذا اغتشاشات اخیر در ایران یا تحریک اوکراین به عضویت در ناتو برای درگیری روسیه در جنگ همچنین ایجاد حساسیت در تایوان برای تحریک چین به حمله و درگیری در چارچوب این مسئله قابلتحلیل است.
انتهای پیام /