دلایل کانونهای وکلا برای غیرقابل اجرا بودن قانون تسهیل مورد قبول نیست / استنکاف کانون وکلا محرز است
پرویز محمدنژاد قاضی محله در گفتگو با خبرنگاراجتماعی خبرگزاری دانشجو درباره علت عدم برگزاری دورههای کارآموزی آزمون وکالت در استان گیلان با وجود گذشت 9 ماه از اعلام نتایج گفت: علت این تاخیر کانون وکلای استان در برگزاری دورههای کارآموزی را نمیدانم. ولی با توجه به مواضع قبلی کانون وکلا در خصوص قانون تسهیل، به نظر میرسد علت اصلی این تاخیر، عدم اراده این نهاد در خصوص اجرای قانون تسهیل است....
پرویز محمدنژاد قاضی محله در گفتگو با خبرنگاراجتماعی خبرگزاری دانشجو درباره علت عدم برگزاری دورههای کارآموزی آزمون وکالت در استان گیلان با وجود گذشت 9 ماه از اعلام نتایج گفت: علت این تاخیر کانون وکلای استان در برگزاری دورههای کارآموزی را نمیدانم. ولی با توجه به مواضع قبلی کانون وکلا در خصوص قانون تسهیل، به نظر میرسد علت اصلی این تاخیر، عدم اراده این نهاد در خصوص اجرای قانون تسهیل است. برگزار نکردن دورههای کارآموزی با گذشت 9 ماه از اعلام نتایج، استنکاف از اجرای کامل قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار است.
این نماینده مجلس یازدهم با دادن وعده پیگیری این موضوع از کانون وکلای استان گیلان، گفت: دلیل آنکه این موضوع را تاکنون پیگیری نکردهام، عدم اطلاع بوده است، قطعاً ما به عنوان ناظر بر اجرای قانون این موضوع را پیگیری خواهیم کرد و قطعاً این موضوع را به نتیجه خواهیم رساند.
محمدنژاد قاضی محله گفت: این نظر که قانون تسهیل قابلیت اجرایی شدن در حوزه وکالت را ندارد را به هیچ وجه نمیپذیریم. آنها از همان زمان تصویب این قانون با این موضوع مخالفت داشتند و هنوز نیز مخالف آن هستند. اما به عنوان نمایندگان مجلس اگر این موضوع و مخالفت آنها مورد پذیرش ما بود اصلاً این قانون و این بند را تصویب نمیکردیم.
وی در ادامه درباره دلیل مخالفت با اجرای این قانون افزود: قائدتا گروهها و جوامعی که هم اکنون به صورت صنفی در این حوزه کار میکنند از حضور رقبای جدید خوشحال نیستند و با ورود آنها مخالفت میکنند. همین مخالفتها باعث شد که قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار در مجلس همراه با تنشهای زیادی تصویب شود.
عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه در زمان تصویب این قانون خیلی از گروهها در فضای مجازی به نمایندگان مجلس حمله کردند اضافه کرد: این مخالفتها خیلی طبیعی است. زیرا در تصویب هر قانونی که در مجلس اتفاق میافتد، گروههایی که ذینفع هستند با تصویب آن مخالفت میکند. ولی نمایندگان مجلس به این مخالفتها و این گروهها توجهی نمیکند.