یک‌شنبه 27 مهر 1404

دلیل افزایش مبلغ قبوض آب اعلام شد / افزایش تعرفه آب چقدر بود؟

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
دلیل افزایش مبلغ قبوض آب اعلام شد / افزایش تعرفه آب چقدر بود؟

سخنگوی صنعت آب کشور گفت: افزایش تعرفه آب به میزان حدود 28 درصد بوده که ناشی از افزایش نرخ آب غیریارانه‌ای از 7000 تومان به 9000 تومان است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عیسی‌بزرگ‌زاده، سخنگوی صنعت آب کشور گفت: افزایش تعرفه آب به میزان حدود 28 درصد بوده که ناشی از افزایش نرخ آب غیریارانه‌ای از 7000 تومان به 9000 تومان است.

تسنیم نوشت: وی افزود: در قبوض آب، علاوه بر مبلغ آب، ردیف‌هایی برای آبونمان فاضلاب و انشعاب نیز وجود دارد، اما افزایش اصلی که در رسانه‌ها گزارش شده، به این دلیل است که در دوره جنگ 12 روزه، قرائت کنتور انجام نمی‌شد و قبوض برآوردی صادر می‌شد.

بزرگ زاده گفت: حدود 45 درصد از مردم براساس قبوض برآوردی پرداخت کردند و 55 درصد دیگر پرداخت نکردند. اکنون قبوض این دو دوره، که جمعا حدود 70 روز را در بر می‌گیرد، براساس قرائت واقعی صادر شده که به همین دلیل مبلغ آن‌ها در مقایسه با گذشته افزایش یافته است.

223225

کد خبر 2105366