جمعه 5 دی 1404

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

دنیای اقتصاد: همزمان با ورود اولین قطار باری روسی به بندرخشک آپرین در تهران، دیپلماسی ریلی برای همکاری بیشتر در زمینه ترانزیت و ورود قطارهای کانتینری روسی به تهران نیز بین طرفین روسی و ایرانی منعقد شد.

دنیای اقتصاد؛ بالگرد کاموف -226 شرکت دفاعی روسیه در ساحل دریای خزر سقوط کرد و جان 5 سرنشین را گرفت.

رئیس سازمان توسعه و بهره‌برداری فناوری‌های نوین آبهای جوی با بیان اینکه ادعای ابردزدی کشورهای همسایه از ایران و مقصر دانستن آنها در خشکسالی ایران صحت ندارد، گفت: اما از آنجایی که علم بشری همواره در حال پیشرفت است نمی توان همه چیز را منتفی دانست.

شاخه نظامی حماس با تاکید بر اینکه مسئولیت درگیری در رفح برعهده رژیم صهیونیستی است، خاطرنشان کرد که اصل تسلیم شدن در قاموس القسام جای ندارد.

نماینده کرج در مجلس عنوان کرد: اخیراً اخباری مبنی بر آزادی اکبر طبری، مجرم و متخلف بزرگ قضائی، منتشر شده، پیش از آنکه دشمنان از این موضوع سوءاستفاده و فضاسازی کنند، لازم است شفاف‌سازی صورت گیرد.

شهردار سابق تهران به سرلیست شدن در فهرست اصلاح‌طلبان برای انتخابات شوراهای شهر واکنش نشان داد.

وزیر خارجه روسیه امروز (یکشنبه) گفت: مذاکرات بین روسیه و آمریکا درباره مسائل دو جانبه در جریان است.

عضو شورای شهر تهران، در جلسه اخیر شورا بر لزوم حضور دکتر زاکانی در صحن و پاسخگویی به اظهارات پیشینش تأکید کرد.

اکنون که پاییز از نیمه هم گذشته، حتی یک قطره باران موثر در استان البرز نباریده است. این وضعیت باعث کاهش شدید ذخایر آب سد کرج شده و اکنون به گفته مسئولان، این سد به حجم مرده رسیده است.

دنیای اقتصاد - بندرعباس - فساد و رانت، تنها انحرافی اقتصادی یا اداری نیستند. بلکه نشانه‌ای از بیماری مزمن در پیکره حکمرانی و فرهنگ عمومی‌اند. این پدیده‌ها، آرام و تدریجی، همچون موریانه در تار و پود اعتماد اجتماعی رخنه می‌کنند و سرمایه اخلاقی ملت را نابود می کند.

معاون سازمان پسماند شهرداری تهران در پی جان‌باختن چهار پاکبان شهرداری در یک تصادف رانندگی در شب، از تغییر ساعت کاری نیروهای رفت‌وروب خبر داد.

مهمترین خبر این روزهای بازار این بود که بهترین زمان خرید طلا چه وقت است؟ در مورد این اکثر فعالان با توجه به کف‌سازی بازار ارز و افزایش تقاضا برای طلای جهانی معتقدند ریسک خرید در زمان فعلی کم است.

حمل بار هوایی از چین به ایران به‌ویژه از طریق فرودگاه امام خمینی (IKA)، در دو دهه اخیر و پس از رشد اقتصادی چشمگیر کشور چین در حوزه‌های صنعتی، روندی افزایشی داشته است.

فعال سیاسی اصلاح‌طلب در واکنش به رونمایی مجسمه والرین عنوان کرد: متأسفانه ما با جماعتی در کشورمان روبرو هستیم که از هر میراث تاریخی فقط همان جنبه‌های آزاردهنده‌اش را می‌پسندد و ترویج می‌کند!

رئیس جمهور عنوان کرد: طرح همسان‌سازی حقوق بازنشستگان سال آینده مجدداً اجرا می‌شود.

«عدم جواز تعدیل» یا «اعلام عدم نیاز نیروهای دارای حداقل سه فرزند یا بانوان باردار یا دارای فرزند شیرخوار» از سوی سازمان اداری و استخدامی کشور ابلاغ کرد.