پنج‌شنبه 12 شهریور 1405

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

انتشار دود سیاه در آسمان جنوب تهران عصر امروز توجه شهروندان را به خود جلب کرد.

فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا مدعی اقدامات این کشور در راستای محاصره دریایی ایران شد.

فوتبالیست مشهور و همسرش در شب ازدواجشان استرس بالایی را تجربه کردند.

رئیس مجلس گفت: با همه وجودم می‌گویم که برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست.

برای جایگزینی خودروهای فرسوده، تسهیلات حدود 400 میلیون تومانی در نظر گرفته شده است که با نرخ حدود 8 درصد و بازپرداخت سه‌ساله ارائه می‌شود.

روزنامه‌نگار پیشکسوت اظهار داشت: گاهی اوقات برخی از نهادها و شخصیت‌ها دوران جنگ را شوخی می‌گیرند و تصور می‌کنند عده‌ای دارند با هم کشتی می‌گیرند! غافل از اینکه آینده کشور و سرنوشت ملت‌ها در دوران جنگ تعیین می‌شود.

داده‌های کشتیرانی بورس لندن (LSEG) نشان می‌دهد ترکیه در ماه ژوئیه (تیر و مرداد) خرید نفت از بنادر روسیه را کاهش داده و قرار است این وضعیت در ماه اوت (مرداد و شهریور) نیز ادامه پیدا کند

دنیای اقتصاد: خاویر میلی می‌خواهد میراث ضدتورمی خودش را از دولت فعلی آرژانتین فراتر ببرد؛ اما آیا می‌شود با قانون، سیاستمداران آینده را از چاپ پول منع کرد؟

بنابر اعلام منابع اسرائیلی، تشدید اختلافات در حزب لیکود به رهبری نتانیاهو موجب شکل‌گیری موجی از استعفاها همزمان با نزدیک شدن به انتخابات مقدماتی این حزب شده است.

امام جمعه موقت تهران اعلام کرد: مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب و خانواده ایشان هفته آینده در تهران، قم و مشهد برگزار می‌شود.

دبیرکل حزب‌الله تاکید کرد جنگ 33 روزه ثابت کرد که رژیم صهیونیستی هیچ زبانی به جز زبان زور نمی‌فهمد.

بر اثر سقوط یک دستگاه تراکتور به رودخانه ارس، راننده 25 ساله این تراکتور پس از وقوع حادثه مفقود شد.

نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین در پیامی ادامه جنگ غیرقانونی و تجاوزکارانه آمریکا علیه ایران را تلاشی برای جبران پیامدهای اشتباه راهبردی واشنگتن دانست.

دنیای اقتصاد: کاخ سفید به تازگی برخی از پست‌های تبلیغاتی ترامپ را در تیک‌تاک بدون صدا پخش کرده، ماجرا به تیلور سوئیفت مربوط می‌شود. بیش از 10 شرکت برای دریافت پست‌های ترامپ تنها چند ثانیه زودتر، حاضر شده‌اند حدود 100 هزار دلار به صورت ماهانه پرداخت کنند.

یک روز پس از اعلام خبر کناره‌گیری سخنگوی کاخ سفید، اکنون معاون مشاور امنیت ملی دولت ترامپ که نقشی کلیدی در سیاست خارجی آن و مذاکرات با ایران داشت، استعفا کرد.

معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت با اعلام معرفی 63 هزار و 450 متقاضی حج تمتع 1406 برای انجام معاینات پزشکی، از احراز استطاعت جسمی 6 هزار و 800 نفر خبر داد.