جمعه 3 اسفند 1403

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

دنیای اقتصاد: لایحه بودجه 1404 هنوز به تایید شورای نگهبان نرسیده و موارد مورد اصرار نمایندگان نیز در مجمع مورد بررسی قرار نگرفته است؛ اما با این وجود، برخی نمایندگان بر افزایش 100 هزار تومانی یارانه‌بگیران دهک‌های پایین جامعه از محل درآمد حاصل از حذف یارانه پردرآمدها تاکید دارند و این در حالی است که حذف یارانه دهک‌های بالای جامعه که به عنوان منبع برای افزایش یارانه دهک‌های پایین از...

91 کیلوگرم شمش طلا در هشتاد و چهارمین جلسه حراج شمش طلا مرکز مبادله ایران معامله شد.

رئیس جمهور گفت: حاضریم در جلسه هیئت دولت برای اهداف مشخص شده از سوی استانداران هر اختیاری که بخواهند را واگذار کنیم.

بنا به تصمیم مدیریت بحران استان سیستان و بلوچستان فعالیت کلیه مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مدارس استثنایی در دو شیفت صبح و بعد از ظهر در تعدادی از شهرستان‌های این استان برای فردا چهارشنبه مورخ 3بهمن‌ماه غیرحضوری شد.

رئیس جمهور ترکیه در پی آتش سوزی در یکی از هتل‌ها این کشور، یک روز عزای عمومی اعلام کرد.

رئیس جمهور گفت: ارتباط با آذربایجان برای ما از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و به دنبال گسترش روابط در همه زمینه‌ها میان دو کشور هستیم.

وزیر خارجه عربستان سعودی گفت که برای سفر به لبنان در هفته جاری برنامه‌ریزی می‌کند.

سخنگوی شرکت ملی گاز ایران از افزایش 18 درصدی حجم مصرف گاز در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء در روز گذشته نسبت به مدت مشابه پارسال خبر داد.

معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رییس جمهور نسبت به شایعه معطل شدن پزشکیان در دیدار با پوتین واکنش نشان داد.

اگر افراد درصدد باشند که از دهک خانوار خود مطلع شوند، از سه روش می‌توانند اقدام کنند.

در معاملات امروز بازار رمزارزها، قیمت بیت کوین کار خود را با نرخ 103 هزار و 190 دلار آغاز کرد، اما تحت فشار فروش تا 101 هزار و 400 دلار کاهش یافت.

امروز قیمت سکه امامی به 57,900,000 (پنجاه و هفت میلیون و نهصد هزار) تومان رسید که نسبت به روز قبل، افزایش 2.59 درصدی داشته است. قیمت طلا و دلار هم بالا رفت.

کلیه مدارس و ادارات استان خوزستان در روز چهارشنبه تعطیل نخواهند بود.

رئیس جنبش حماس در کرانه باختری گفت: همانگونه که نتانیاهو را در غزه شکست دادیم در کرانه باختری نیز شکست خواهیم داد.

حمایت‌های لفظی دوشنبه شب عبدالناصر همتی، وزیر اقتصاد بر روند امروز بازار سهام موثر بوده است. اما آیا این موضوع می‌تواند سبب هدایت پول قدرتمند به تالار شیشه‌ای سهام شود؟

دنیای اقتصاد: در تاریخ 24 آذر ماه یعنی کمتر از دو ماه گذشته، بانک مرکزی اعلام کرد که نرخ دلار نیما حذف می شود و تمام معاملات ارزی کشور به مرور به سامانه جدید تحت عنوان بازار ارز توافقی منتقل میشود.