چهارشنبه 16 اردیبهشت 1405

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

رییس کمیسیون عمران مجلس اعلام کرد که حدود 50 فروند هواپیما در جنگ آسیب دیدند که از این تعداد حدود 10 فروند با حمله مستقیم منهدم شدند.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: اعلام آتش‌بس در لبنان به علت فشار ایران و ضربات خردکننده حزب‌الله قهرمان بود.

امام جمعه موقت تهران با تاکید بر اینکه به لبخند دشمن باید مشکوک بود، گفت: اعتماد به خدا و اتکای به مردم، دو رکن اساسی در مواجهه با دشمن در شرایط آتش‌بس به‌شمار می‌رود.

روزنامه فایننشال تایمز به نقل از منابع آگاه گزارش داد که رهبران اروپایی در اجلاس آتی که به تنگه هرمز اختصاص دارد، در مورد یک طرح سه مرحله‌ای بحث خواهند کرد.

پرداخت حقوق فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی از فردا عصر آغاز می شود.

یک حقوقدان نوشت؛ با وجود حملات گسترده و جنایتکارانه به ساختمان‌های دولتی، مدارس، بیمارستان‌ها، کلانتری‌ها، راه‌های ریلی، صنایع حیاتی و بسیاری از زیرساخت‌های کشور، روند اداره امور مختل نشد.

رییس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران درباره وضعیت معیشتی خانواده های کارگری توضیحاتی ارائه کرد.

خبرگزاری «رویترز» به نقل از یک منبع پاکستانی ادعا کرد که پیشرفت‌هایی در دیپلماسی پشت‌پرده حاصل شده است و دیدار آتی بین دو طرف می‌تواند به امضای توافق منجر شود.

نت بلاکس می گوید: برخی کاربران به گوگل دسترسی دارند که این دسترسی در انسداد ماه ژانویه نیز برقرار بود.

برخی از شبکه‌های خبری و چهره‌های رسانه‌ای پاکستان نیز مدعی هستند که پس از سخنان ترامپ مبنی بر اینکه وی در صورت هرگونه توافق نهایی با ایران در اسلام‌آباد، به پاکستان سفر خواهد کرد، امکان سفر مسئولان بلندپایه ایران و آمریکا به اسلام‌آباد وجود دارد.

سپاه پاسداران در بیانیه‌ای به مناسبت گرامیداشت روز ارتش تاکید کرد که ارتش و سپاه دست بر ماشه آماده پاسخگویی قدرتمند به هرگونه اقدام تجاوزگرانه و جنایتکارانه دشمنان هستند.

رئیس پارلمان لبنان در خصوص آتش بس اعلام شده در این کشور موضع گیری کرد.

تصویر منتخب رقابت ورلدپرس فتو در سال 2026 را مشاهده می کنید که عکسی از غزه را نشان می دهد.

فرزند شهید تنگسیری تاکید کرد: چه ایشان و چه سایر نظامیان کشور نظرشان بر ادامه جنگ تا پیروزی بوده و هست؛ اما اگر ما احساس می کنیم آن چکی که در جنگ نوشته شده الان می تواند در میز مذاکره نقد شود، مذاکره را انجام می دهیم.

با آغاز ناامنی در تنگه هرمز اغلب کشتی‌ها جرئت عبور از تنگه هرمز را ندارند و شرکت های بیمه ای از بیمه کردن آنان خودداری می‌کنند.