پنج‌شنبه 30 مرداد 1404

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

چند روز پیش انتشار فیلم و کلیپ‌هایی از تردد خودروهای بنز، مک لارن، شورلت و لامبورگینی با پلاک گذرموقت در جاده فیروزکوه خبرساز شده بود.

فعال سیاسی اصلاح طلب نوشت: عجب وفاقی شد! این که به اندازه کشِ تنبون مش رجب هم دوام نیاورد!

زردچوبه تنها ادویه‌ای برای خوش‌طعم کردن غذا نیست؛ می‌تواند به کاهش وزن و کنترل دیابت کمک کند، مخصوصاً اگر درست و مداوم مصرف شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی وضعیت هوا گفت: در شرق، جنوب شرق و تهران وزش باد و گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

شبیر فیروزیان که در دولت رئیسی معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد بود، گفت: تعطیلی این روزهای کشور بخاطر تعطیلی پالایشگاه ها، ساخت نیروگاه برق و هسته‌ای است، ریشه ای اگر بررسی کنم، این تعطیلی ها بخاطر جمود فکری آقایان غرب زده است.

منابع اعلام کردند که هدف از اعزام تجهیزات و نیروهای نظامی مقابله با تهدید «سازمان‌های مواد مخدر - تروریستی» منطقه علیه امنیت ملی آمریکاست.

معاون ترامپ گفت: روس‌ها خواهان کنترل بخش‌هایی از اوکراین هستند؛ بخش عمده‌ای که هم‌اکنون تحت اشغال [آنها] است و بخش دیگری که هنوز اشغال نشده است.

رئیس‌جمهور روسیه ابراز اطمینان کرد که دانشمندان هسته‌ای این کشور به تقویت همکاری‌های بین‌المللی در این حوزه ادامه خواهند داد و پژوهش‌های بنیادین و کاربردی را گسترش خواهند داد.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به غزه، آن را مانند دیگر عملیات این رژیم محکوم به شکست دانست.

رسانه های آمریکایی اعلام کردند که یک جنگنده اف -18 نیروی دریایی آمریکا در اقیانوس اطلس سقوط کرده است.

یک متخصص جراحی لاغری و لاپاراسکوپی گفت: مصرف داروهای تزریقی لاغری به عنوان روش‌های کم تهاجمی شاید جذابیت بیشتری داشته باشد اما در واقعیت اثربخشی اندک و غیرماندگاری دارند.

رئیس اداره پرتوهای وزارت بهداشت هشدار داد: نور فرابنفش خورشید عامل اصلی سرطان پوست، پیرپوستی و آب‌مروارید در ایران است و کودکان بیشترین آسیب را متحمل می‌شوند.

رژیم یویویی یا همان «چرخه وزن» به الگویی گفته می‌شود که فرد وزن کم می‌کند، دوباره آن را اضافه می‌کند و بعد دوباره رژیم می‌گیرد.

ترفندهای کاربردی برای برش زدن انبه بدون له شدن و کثیف کاری را یاد بگیرید و با روش‌های ساده از این میوه‌ی خوشمزه به بهترین شکل استفاده کنید.

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تهدید آمریکا به استفاده از زور علیه حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ونزوئلا را محکوم کرد.