دوشنبه 23 تیر 1404

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور در گفت‌وگو با المیادین از تلاش ناموفق رژیم صهیونیستی برای ترور «مسعود پزشکیان» در جریان یک جلسه نظامی در طول جنگ خبر داد.

ایرنا: معاون وزیر خارجه روسیه اعلام کرد: ایران، آمریکا و آژانس بین المللی انرژی اتمی در جریان پیشنهاد مسکو برای انتقال اورانیوم مازاد ایران در راستای حل و فصل اختلافات قرار گرفته‌اند.

ایسنا: ترکیه یکی از بازارهای برق برخوردار از سریع‌ترین نرخ رشد در جهان است و صادرکنندگان گاز طبیعی و ال‌ان‌جی، به این کشور به عنوان یک بازار کلیدی با پتانسیل رشد چشم دوخته‌اند، اما گسترش سریع منابع انرژی پاک ترکیه ممکن است آنها را ناامید کند.

حیوانات باغ‌وحش در کریمه روسیه با خوردن بستنی از گرما فرار می‌کنند./Sputnik

عصرایران: متن کامل مصاحبه رییس جمهور پزشکیان با تاکر کارلسون روزنامه‌نگار مشهور آمریکایی را تارنمای ریاست جمهوری ساعت 16 روز دوشنبه 16 تیر منتشر کرد اما نه دوشنبه شب، نه سه‌شنبه شب و نه چهار‌شنبه شب هیچ خبری از آن در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران منتشر نشد.

فارس: مهدی طارمی، عضو باشگاه اینتر تصمیم خود را برای انتخاب تیم آینده‌اش گرفت.

مهر: رئیس‌جمهور آمریکا بامداد جمعه اعلام کرد که قصد دارد روز دوشنبه اظهارات مهمی درباره روسیه مطرح کند.

مهر: یک مسئول صنفی گفت: با توجه به تغییر سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی در حوزه‌های بازرگانی و زراعی، روند صعودی افزایش قیمت برنج متوقف و در میان‌مدت شاهد کاهش قیمت‌ها در بازار خواهیم بود.

ایسنا: معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور در گفت‌وگو با المیادین از تلاش ناموفق رژیم صهیونیستی برای ترور «مسعود پزشکیان» در جریان یک جلسه نظامی در طول جنگ خبر داد.

رئیس شورای عمومی سندیکای بیمه گران ایران با بیان اینکه بیش از 2 هزار خودرو در سراسر کشور برای ارزیابی خسارت ناشی از جنگ ثبت شده اند، گفت: ارزش ریالی خسارات اولیه این خودروها حدود 1580 میلیارد ریال برآورد شده است.

ایرنا: نایب رییس اتحادیه نانوایان قم از اعلام رسمی نرخ‌های جدید نان در این استان خبر داد.

ایسنا: یک گزارش عبری فاش کرد که در سایه تشدید اخیر پرتاب موشک از یمن به سمت اراضی اشغالی و افزایش حملات علیه کشتی‌ها در دریای سرخ، اسرائیل در روزهای اخیر پیامی به ایالات متحده رسانده و خواستار از سرگیری حملات هوایی علیه مواضع انصارالله در یمن شده است.

خبرآنلاین: وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در تازه‌ترین گفت و گوی خود با یک رسانه خارجی بار دیگر تاکید کرده‌است که ایران همچنان برای مذاکره آمادگی دارد، اما بعد از حمله آمریکا به ایران این مذاکرات مشروط به تغییر رفتار آمریکا است.

وزیر دولت روحانی به سخنان کواکبیان درباره کاترین شکدم واکنش نشان داد.

شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص 101 در وضعیت نارنجی قرار دارد.