یک‌شنبه 25 مرداد 1405

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ اعلام کرد: با توجه به مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا در استانداری تهران، امروز پنجشنبه 18 دی ماه 1404، طرح زوج وفرد از 6:30 صبح تا ساعت 13:30 از درِ منازل در تهران اجرا می‌شود.

بررسی قیمت خودروهای داخلی در 18 دی 1404 نشان می‌دهد بازار در مقایسه با هفته قبل عمدتا افزایشی بوده؛ بیشتر محصولات ایران‌خودرو و سایپا گران شده‌اند و تنها چند مدل کاهش یا ثبات قیمت داشته‌اند.

ارز 28.500 تومانی با تصمیمات جدید دولت، پنجشنبه 11 دی ماه از شبکه تامین کالاهای اساسی حذف شد. رسمی شدن این خبر از سوی سخنگو دولت، قیمت جدید کالاها را در بازار کالاهای اساسی به همراه داشت.

امیرهوشنگ جزی‌زاده، پیشکسوت نگارگری، طراح فرش و مینیاتوریست برجسته کشور صبح امروز پنجشنبه 18 دی درگذشت.

از روز گذشته واریز سود سهام عدالت برای 44 میلیون مشمول آغاز شده است.

وزیر کشور ونزوئلا اعلام کرد که در جریان حمله آمریکا به این کشور، رئیس‌جمهور ونزوئلا و همسرش زخمی شده و 100 نفر دیگر کشته شدند.

عباس عراقچی وزیر امور خارجه برای دیدار با مقامات لبنان عازم بیروت شد.

وزیر راه گفت: مجوز پرداخت وام 200 میلیونی با کارمزد 12 درصد به رانندگان و کامیون‌داران اخذ شد.

خبرنگاران بی‌بی‌سی به جای اینکه بگویند «آمریکا مادورو را ربوده است» باید بگویند «آمریکا مادورو را دستگیر یا توقیف کرده است.»

رسانه آمریکایی از برنامه واشنگتن برای کنترل بلندمدت صنعت نفت ونزوئلا خبر داده است.

تیراندازی مقابل کلسیایی در آمریکا منجر به کشته شدن 2 نفر و زخمی شدن 8 نفر دیگر شد.

معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهوری گفت: پزشکیان با قوت در میانه میدان حاضر است و جای هیچ نگرانی در تأمین، توزیع و قیمت کالاهای اساسی نیست.

«واکنش ضعیف اروپا به حمله دولت ترامپ به ونزوئلا و ربایش رئیس‌جمهور این کشور و تهدید آمریکا برای الحاق گرینلند ناشی از ترس سران اروپایی از برانگیختن خشم رئیس جمهور آمریکا است. رضایت اروپایی‌ها، اصول حقوقی پشت مخالفت با تهاجم روسیه به اوکراین را تضعیف می‌کند، چرا که آنها برای جلب حمایت رئیس جمهور آمریکا تلاش می‌کنند.»

کاش دولت به‌جای اتخاذ تصمیمات تورم‌زایی که در نهایت به کوچک شدن سفره معیشتی مردم منتهی می‌شود، همان مالیات را از فعالان اقتصادی می‌گرفت، چرا که لااقل درآمد حاصل از مالیات قرار است خرج زیر ساخت‌های کشور و مردم بشود ولی تزریق ارز و منابع هنگفت به این سیاهچاله‌ها عایدی غیر از تورم و بروز التهاب برای آحاد جامعه ندارد.

بازار طلا، سکه و ارز در آغاز معاملات امروز 18 دی، پس از جهش‌های کم‌سابقه روز سه‌شنبه، وارد فضایی محتاطانه‌تر شده است؛ جایی که نشانه‌های افت هیجان، تثبیت قیمت‌ها و وزن‌کشی دوباره معامله‌گران، مسیر بازارها را از صعود شتاب‌دار به نوسان محدود تغییر داده است.

محمد مهاجری فعال اصولگرا نوشت: شرایط روز کشور بحرانی است. مقصریابی و متهم‌کردن این و آن فعلا نه‌تنها دردی را دوا نمی‌کند بلکه فرایند پیداکردن راه‌حل‌ها را پیچیده‌تر می سازد.