پنج‌شنبه 24 اردیبهشت 1405

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

رئیس جمهور با اشاره به هم‌زمانی فشارهای بیرونی و چالش‌های داخلی اقتصاد کشور، بر ضرورت تقویت انسجام درون‌سیستمی تأکید کرد و استقرار نظام‌های نظارتی شفاف و دقیق را پیش‌شرط صیانت از منابع، پیشگیری از انحرافات مالی و ارتقای کارآمدی سیاست‌های پولی و بانکی دانست.

فاطمه مهاجرانی گفت: دولت افزایش حقوق کارکنان را به نظر مجلس نزدیک و در عین حال تلاش می‌کند که بر روی افزایش قدرت خرید مردم متمرکز باشد.

رئیس بانک مرکزی گفت: بساط فساد و رانت ناشی از چند نرخی بودن ارز را جمع خواهیم کرد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: خط قرمز دولت این است که بودجه نباید منجر به تورم شود.

رئیس کل بانک مرکزی گفت: کشور نیاز به تلاش همه قوا دارد تا بتوانیم شرایط موجود اقتصادی را ساماندهی کنیم.

یک عضوکمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: زنگ خطر گرانی دارو و تجهیزات پزشکی به صدا درآمده است و با روند دیده شده در بودجه 1405 باید منتظر اتفاقات ناگوار در این عرصه بود.

برخی مشاوران املاک با دور زدن سامانه خودنویس و ثبت قرارداد از پنل خریدار به دنبال فرار از پرداخت مالیات هستند.

سردار علی فدوی رئیس گروه مشاورین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد.

طبق اعلام بانک مرکزی سقف تراکنش با رمز ثابت کارت‌های بانکی 500 هزار تومان شد.

دنیای اقتصاد؛ طی آیینی با حکم رهبر انقلاب، سردار احمد وحیدی به‌عنوان جانشین فرمانده کل سپاه منصوب و از زحمات دریادار علی فدوی تقدیر شد.

دنیای اقتصاد: با اعلام بانک مرکزی، سقف تراکنش با رمز ثابت کارت‌های بانکی 500 هزار تومان شد.

دولت کوبا اقدامات قهری یک‌جانبه دولت آمریکا علیه ونزوئلا و ایران را مغایر با حقوق بین‌الملل دانست و تأکید کرد این اقدامات با هدف افزایش فشار و تشدید تجاوزها علیه 2 کشور انجام می‌شود.

با حکم فرمانده معظم کل قوا، سردار احمد وحیدی به عنوان جانشین جدید فرمانده کل سپاه منصوب شد.

احمد لطیف علی الموسوی، سرکنسول دولت جمهوری عراق همراه با هیاتی رسمی با حضور در شرکت ایران‌ذوب، از توانمندی‌ها، ظرفیت‌های فنی و زیرساخت‌های تولیدی این مجموعه صنعتی بازدید کرد

معاون اجرایی حوزه ریاست دانشگاه تهران از آزادی تمامی دانشجویان بازداشتی تجمع روز گذشته این دانشگاه خبر داد.

دنیای اقتصاد: سخنگوی دولت در شبکه اجتماعی ایکس نوشت؛ فرآیند انتخاب آقای همتی به سمت رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با دریافت بیشترین امتیاز از سوی خبرگان حوزه بانکی صورت گرفت و با رای اعتماد دولت به ایشان نهایی شد.