جمعه 23 خرداد 1404

دوازده ساعت در فرودگاه زندانی بودیم / خشم بولیوی: ماموران امنیتی ونزوئلا کتکمان زدند!

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
دوازده ساعت در فرودگاه زندانی بودیم / خشم بولیوی: ماموران امنیتی ونزوئلا کتکمان زدند!

فدراسیون فوتبال بولیوی در شکایت به فیفا می‌گوید ونزوئلا به مدت 12 ساعت اجازه خروج به آنها نداده و در این مدت امنیت تیم ملی بولیوی در خطر بوده است.

به گزارش "ورزش سه"، فدراسیون فوتبال بولیوی از میزبانی ونزوئلا از تیم ملی فوتبال این کشور در دیدار دو تیم در چارچوب انتخابی جام جهانی منطقه آمریکای جنوبی خشمگین است.

بولیوی در شکایتی که به کونمبول و فیفا ارسال کرده می‌گوید مقام‌های ونزوئلا تیم ملی این کشور را در فرودگاه ماتورین به مدت 12 ساعت بدون دلیل نگه داشته و مانع از ترک کشور توسط تیم ملی بولیوی شدند.

تیم ملی بولیوی در هفته پانزدهم از رقابتهای انتخابی جام جهانی منطقه آمریکای جنوبی به ونزوئلا رفت. دیدار دو تیم در شهر وینوتینتو برگزار شد و ونزئولا با نتیجه 2-0 به پیروزی رسید.

فرناندو کاستا، رئیس فدراسیون بولیوی گفت: "ما شکایت شدیداللحنی به فیفا ارسال کردیم و امیدواریم آنها با جریمه‌ای بسیار سنگین مواجه شوند تا برای دیگران درس عبرت بشود. بلایی که در ونزوئلا بر سر تیم ملی بولیوی آمد آن‌قدر وحشتناک بود که هیچ تیم فوتبالی نباید از این به بعد با چنین شرایطی مواجه بشود. ماموران امنیتی ونزوئلا به ما و بازیکنانمان حمله کردند. این غیر قابل قبول است. درخواست جدی ما این است که ونزوئلا و فدراسیون فوتبال این کشور شرایط به مراتب بهتری برای تیمهایی که برای فوتبال به آنجا می‌روند فراهم کنند."

تیم ملی بولیوی قصد داشت بلافاصله بعد از بازی با ونزوئلا به کشورش برگردد اما ماموران امنیتی ونزوئلا درحالی‌که بولیوی به فرودگاه رفته بود به مدت دوازده ساعت مانع سوار شدن آنها به هواپیما شدند و بولیوی مدعی است از طرف آنها مورد ضرب و شتم قرار گرفته است.

دوازده ساعت در فرودگاه زندانی بودیم / خشم بولیوی: ماموران امنیتی ونزوئلا کتکمان زدند! 2