دولت روحانی در بدترین شرایط کشور را اداره کرد / نطقهای تریبون مجلس نباید تند و علیه دولت باشد / نگاه دو چهره اصولگرا و اصلاحطلب به عملکرد دولت
ایرنا نوشت: عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان گفت: اصلاحات مجانی به دست نیامده است. اصلاحطلبان برای حضور در صحنه همیشه هزینه دادهاند. هیچ وقت دنبال راحتی و کنار نشستن نبودهاند، اما بعضی وقتها با وجود این هزینهها نتیجه نگرفتهاند اما مسئولیت ملی خود را انجام میدهند.
سید محمود میرلوحی، عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان گفت: دولت روحانی در بدترین شرایط کشور را اداره کرد در حالی که دولت نهم و دهم تا سال 92 با در اختیار داشتن 700 میلیارد دلار ارز نتوانست به تولید، اشتغال و رونق اقتصاد و توسعه کشور کمکی کند.
وی با بیان اینکه کسی نمیتواند بگوید مردم از اصلاحات عبور کردهاند چون در انتخابات 98 آنها به سمت اصولگرایان هم نرفتند و اصولگرایان از همان رای حداقلی و ثابت خودشان استفاده کردند؛ گفت: به عنوان جریانی ریشهدار پیروز سه انتخابات گذشته بودیم و حق داشتیم در این انتخابات با مطالعه و ارزیابی فضای سیاسی کشور تصمیم بگیریم، لذا شورایعالی در این دوره ارزیابی خود از فضای سیاسی کشور را صادقانه با مردم در میان گذاشت.
میرلوحی گفت: در انتخابات پرشور و بسیار مهم سال 96 مردم به صحنه آمدند و 6 ماه بعد از آن اتفاقات دی 96 رخ داد و به دنبال آن حوادث طبیعی و غیر طبیعی سالهای 97 و 98 را شاهد بود، این مباحث تاثیر زیادی در اراده و حس مشارکت مردم داشت.
میرلوحی درباره انتخابات ریاست جمهوری 1400 گفت: «اگر قرار است همه مشارکت کنند بسم الله و اگر نه، ما هم به وقتش برآورد خود را می گوییم.»
میرلوحی اظهار کرد: اصلاحات مجانی به دست نیامده است. اصلاحطلبان برای حضور در صحنه همیشه هزینه دادهاند. هیچ وقت دنبال راحتی و کنار نشستن نبودهاند، اما بعضی وقتها با وجود این هزینهها نتیجه نگرفتهاند اما مسئولیت ملی خود را انجام میدهند.
شرط اولیه هر اتفاق مثبت در کشور، تعامل مجلس با دولت است
همچنین احمد کریمی اصفهانی، عضو جبهه پیروان خط امام و رهبری، درخصوص لزوم تعامل و همکاری مجلس و دولت در شرایط کنونی با توجه به مشکلات موجود و تحقق شعار سال که «جهش تولید» است، گفت: مساله این است که باید ببینیم در سالی که به نام «جهش تولید» نامیده شده است، چه کارها و اقداماتی باید انجام دهیم تا چرخ تولید به چرخش درآید و این اقدامات را پس از شناسایی و برنامهریزی در فهرست اولویتهای کاری کشور قرار دهیم.
بنابر گزارش ایلنا، وی ادامه داد: باید به این مساله توجه داشته باشیم که شناسایی و تصمیمسازی درست برای این اولویتها، برنامهریزی برای تحقق آنها و همچنین انجام اقدامات متناسب و پیشرفت در این حوزه مستلزم هماهنگی و تعامل میان قوا به ویژه مجلس و دولت است. با توجه به این که دولت باید قوانین را اجرا کند، اگر مجلس بهترین قانون را تصویب کند اما تعامل مناسب میان مجلس و دولت ایجاد نشود، این قانون به نتیجه و ثمر نخواهد رسید، لذا شرط اولیه هر نوع تصمیم درست و نتیجه مثبت ایجاد تعامل است.
این فعال سیاسی اصولگرا با تاکید بر لزوم تعامل میان قوا، تصریح کرد: معضلات و مشکلات تنها در سایه تعامل قابلیت حل و برطرف شدن دارد و هرگز از مسیر حمله به دولت کار را پیش نخواهد برد. مسئولان باید بدانند هر مقدار بیشتر به یکدیگر کمک کنند و با هم تعامل داشته باشند، به نفع مردم است و قرار نیست در برابر هم قرار گیرند.
وی گفت: البته توجه کنیم که فقط مجلس نیست که باید تعامل کند، بلکه دولت هم باید با مجلس وارد تعامل شد. اما نطقهای تریبون مجلس هم نباید تند و علیه دولت باشد.
27215
کد خبر 1402060