دوشنبه 17 شهریور 1404

دو جعبه سیاه هواپیمای اوکراینی پیدا شد

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
دو جعبه سیاه هواپیمای اوکراینی پیدا شد

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از پیدا شدن دو جعبه های سیاه هواپیمای 737 اوکراینی که حوالی شش صبح امروز در حوالی تهران سقوط کرد، خبر داد.

رضا جعفرزاده در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: همچنان هیچ گونه اطلاعاتی از تعداد دقیق و اسامی مسافرانی که به این هواپیمای اوکراینی سوار شده بودند در دست نیست و به محض مشخص شدن آن را اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

وی افزود: یکی از جعبه‌های سیاه هواپیما 737 اوکراینی که در شاهدشهر تهران صبح امروز سقوط کرد پیدا شده است.

به گزارش خبرنگار ایسنا، ماموران نیروی انتظامی اجازه حضور خبرنگاران در بخشی از محل وقوع این سانحه را نمی‌دهند و همه نیروهای امدادی در حال جستجو برای یافتن اثری از اجساد کارت شناسایی و دیگر مدارک هویتی مسافران این پرواز هستند.

سازمان هواپیمایی کشوری پیشتر در اطلاعیه‌ای با اشاره به این‌که هواپیمای سقوط کرده اوکراینی 167 مسافر و 9 خدمه داشته، اعلام کرد که برسی های اولیه حاکی از جان باختن تمام سرنشینان هواپیماست.

در این اطلاعیه آمده است: یک فروند هواپیمای بوئینگ 800-737 متعلق به شرکت هواپیمایی اوکراین اینترنشنال با علامت ثبت UR-PSR که با شماره پرواز 752 در ساعت 6:12 روز چهارشنبه 1398/10/18 از فرودگاه امام خمینی (ره) به مقصد کیف پرواز کرده بود، پس از قطع ارتباطات با بخش کنترل ترافیک در ساعت 6:18 در حوالی صبا شهر از توابع استان تهران سقوط کرد.

هواپیما دارای 167 مسافر و 9نفر خدمه پروازی بوده و برسی های اولیه حاکی از جان باختن تمام سرنشینان هواپیماست.

بیشتر مسافران هواپیما، اتباع جمهوری اسلامی ایران بوده اند و مسافرانی با سایر ملیت ها نیز در این پرواز حضور داشتند که شنیده ها حاکی از این است که تعداد غیر ایرانی‌ها 32 نفر بوده است.

انتهای پیام