دیدار مسئولان سپاه بیتالمقدس کردستان با خانواده شهید ماموستا برهان عالی
در آخرین روز از هفته معلم سردار حسینی با همراهی حجت الاسلام والمسلمین جعفر نژاد نماینده ولی فقیه در سپاه بیت المقدس و قربانی مدیر کل آموزش و پرورش استان با خانواده معلم شهید ماموستا برهان عالی دیدار و سرکشی نمودند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کردتودی، در آخرین روز از هفته معلم سردار حسینی با همراهی حجت الاسلام والمسلمین جعفر نژاد نماینده ولی فقیه در سپاه بیت المقدس و قربانی مدیر کل آموزش و پرورش استان با خانواده معلم شهید ماموستا برهان عالی دیدار و سرکشی نمودند.
سردار حسینی در این دیدار اظهار داشت: شهید ماموستا برهان عالی به عنوان یک معلم دینی در سطح استان از جایگاه علمی خاصی برخوردار بودند و پیوسته در خدمت دین و اجتماع قرار داشت.
وی عنوان داشت: فعالیتهای این بزرگوار در راه اعتلای اسلام و تربیت نسلی انقلابی در پیروی از ولایت فقیه باعث شد تا هدف کینه دشمنان قرار بگیرند و در ماه مبارک رمضان به دست عوامل مزدور به فیض عظیم شهادت نائل آیند.
فرمانده سپاه بیت المقدس افزود: امروز نقش معلمان در جبهه فرهنگی مهم و مشابه دوران دفاع مقدس است لذا باید ترویج ارزشهای اسلامی را به دانش آموزان در کنار تعلیم و تربیت در دستور کار قرار دهند.
ماموستا عالی در مریوان علاوه بر عموم مسائل دینی به همکاری با آموزش و پرورش پرداخت و درس های بینش اسلامی، فلسفه و منطق را در مدارس و دبیرستان های مریوان به جوانان تعلیم داد. در سال 1376 در امتحانات تعیین سطح دانشگاه الهیات دانشگاه تهران شرکت کرد و مدرک سطح دو (معادل کارشناسی) را دریافت نمود. در سال 1380 بار دیگر در امتحانات تعیین سطح موفق به اخذ درجه کارشناسی ارشد شد. ماموستا برهان عالی از سال 1375 تا زمان شهادتش در سنندج ساکن شد. ایشان در کنار تدریس در آموزش و پرورش، امامت جماعت مسجد حاج شیخ محمد محله آغه زمان را نیز عهده دارد بود. ماموستای شهید ملا برهان عالی امام جمعه مسجد قبای سنندج در روز شنبه 21 شهریور ماه سال 1388 ه. ش برابر با 22 رمضان المبارک سال 1430 ه. ق حدود ساعت 12 شب پس از اتمام نماز تراویح، توسط سرسپردگان استکبار جهانی در مقابل درب منزلش مورد حمله مسلحانه قرار گرفت و به شهادت رسید.انتهای پیام /